Pääsiäinen Helsingin Vaakunassa

Pääsiäisenä Helsingissä on paljon tapahtumia ja meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa on lapsille munienmaalausta ja muuta pääsiäisaskartelua ammeessa polskimisen lisäksi!

Pääsiäisenä kaupunkilomalle Helsinkiin

Pääsiäisenä meillä Original Sokos Hotel Vaakunassa on ohjelmassa jo perinteeksi muodostunut munienmaalaus ja muuta pääsiäisaskartelua. Myös Helsinki on täynnä tapahtumia ja meiltä Vaakunasta on kätevä kulkea kaikkiin niihin. Hotellissamme on myös ihanan iso leikkihuone 10. kerroksessa ja ammeellisia huoneita, jotka taitavat olla kaikkien lasten suosikkeja.

Helsingissä tapahtuu 30.3.-2.4.2018:

Via Crucis - Ristin tie -pääsiäiskuvaelma pääsiäislauantaina 31.3.

Perinteinen Via Crucis – ristin tie –pääsiäisvaellus alkaa kello 21.00 Kaisaniemen puistosta ja huipentuu ristiinnaulitsemiseen Tuomiokirkon portailla.

Seurasaaren pääsiäiskokot 31.3.

Lankalauantaina karkotetaan noidat ja trullit polttamalla kokkoja. Aluksi poltetaan pienempi narrikokko ja sen jälkeen varsinainen pääsiäiskokko. Juhlakentällä voi grillata omia eväitä ja myös kioski palvelee yleisöä tapahtuman aikana.

Korkeasaaren Pääsiäissaari 30.3.-2.4.

Korkeasaaren perinteisessä Pääsiäissaari –tapahtumassa ohjelmassa on muun muassa pääsiäisaskartelua, kevään merkkien etsimistä sekä onnenpyörä. Korkeasaari on joka päivä avoinna 10-18.

Sea Lifessa uusi Merten Tähdet –näyttely

Sea Lifen uusi Merten Tähdet –näyttely avautuu pääsiäiseksi. Näyttelyssä pääset tutustumaan mielenkiintoisiin meritähtiin ja niiden maailmaan.

American Car Show 30.3.-1.4.

Suomen suurin alan harrastajien tapahtuma, jossa yhdellä lipulla pääset näkemään neljä eri näyttelyä: American Car Show, MC Heaven, Tuning Car Show ja Motorsport.

Retro & Vintage + Design Expo 31.3.-1.4.

Kaapelitehtaan Merihallissa järjestettävä Suomen suurin ja vanhin vintage designiin ja retroon keskittynyt messutapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet on pääosin suunniteltu ja/tai valmistettu 1940-1970 luvuilla. Messujen näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä myymässä vanhaa tavaraa, yli 80 osastolla.

Jäähallin Kirpputori 31.3.-1.4.

Helsingin Jäähalli on perinteinen kirppispaikka, jossa kirpputoreja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.00-13.30.

Hakaniemen Maalaismarkkinat 1.4.

Maalaismarkkinoilta löydät kauppiaita, jotka myyvät itse tehtyjä tai kasvatettuja tuotteita. Tarjolla on lukuisten alkutuottajien ja pienten elintarvikealan yritysten ruokaherkkuja.

Egotrippi Tavastialla 30.3.

Elonkerjuu Virgin Oilissa 30.3.

The Holy Tavastialla 31.3.

 

Lämpimästi tervetuloa Vaakunaan pääsiäisen viettoon!