Ota vegekoppi SSOravintoloissa!

Tammi-maaliskuussa SSO:n ravintoloissa ja kahviloissa nautitaan - kevyesti, mutta mausta tinkimättä.

SSO:n ravintoloissa ja kahviloissa panostetaan tammi-maaliskuussa herkulliseen kasvisruokaan. Lisäämme vegevaihtoehtoja valikoimiin myös muutoin: kahviloistamme saat erikoiskahvit nyt myös kaura- tai soijamaitoon tehtynä. Lounasravintoloistamme löydät samat lisävaihtoehdot myös ruokajuomana lounaan yhteydessä.

Ota siis vegekoppi ja suunta kohti Cantina Antoniota, Rikala Bar&Grilliä, Lohjan tai Halikon ravintolamaailmaa, Café Figaroa tai Kahvila Nummelaa! 

Cantina Antonio Salo ja Nummela

Antonioissa tarjolla kokonainen vegemenu. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Härkis-Tofu Rolls tai Mega-Vege Cheese Cake? Tule tutustumaan! Menun löydät täältä.

Rikala Bar&Grill

Myös Rikalasta löydät keveät vegeannokset: Nyhtöhernehampparia (15,90 €) sekä Keventäjän salaattia (14,90€). Lue lisää täältä!

PizzaBuffa Halikko ja Lohja

PizzaBuffan lounaalta löydät seuraavan parin kuukauden ajan myös vegepizzoja, mm. punajuuri-vuohenjuusto, pinaatti-herkkusieni-mozzarella ja härkäpapu-herkkusieni-paprika-bbq.  Lue lisää täältä

Kahvilat

Tervetuloa vegaanisämpylälle ja kaffelle Café Figaroon, Presso Halikkoon tai Lohjalle ja Kahvila Nummelaan! Herkullisen sämpylän täytteinä maistuvat hummus, salaatti, tomaatti, kurkku, paprika, härkis ja paholaisenhillo. Kun otat kaveriksi kupin kuumaa, saat koko paketin hintaan 6,50€ (norm.7,70€).