Sokos Hotels Tapiola Garden aamiainen

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin aamiainen – yksi vierailun kohokohdista

Ei ole ihme, että aamiainen on usein yksi hotellivierailun kohokohdista. Sillä onko mitään parempaa kuin herkullinen, rauhassa nautittu aamiainen? Eikä sitä tarvitse itse valmistaa!
Luonnollisesti hyvä aamiainen on myös tärkeä osa hyvinvointiasi, mutta tiedämme aamiaisen olevan vielä enemmän. Mitä tämä tarkoittaa sinulle vieraanamme? Kun nautit aamiaisestasi meillä, takaamme terveellisen, runsaan ja herkullisen aloituksen päivään. Voimme myös ilolla kertoa, että olemme palanneet buffetaamiaiseen, unohtamatta erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita aamiaisellamme. 
 
Aamiaisravintolassa olemme sijoittaneet pöydät turvaetäisyydet huomioiden ja henkilömäärissä noudatamme viranomaisten ohjeita. Huolehdimme myös aamiaistilan hygieniasta, muun muassa huolehtimalla käsidesien riittävyydestä asiakaspalvelupisteillä sekä pyyhkimällä pöytiä ja tuoleja tehostetusti.
 
Meille on tärkeää, että voit nauttia aamiaisesi turvallisin mielin ja siksi buffeteissa on tehty pieniä muutoksia. Original-aamiaisen ydinelementit ovat kuitenkin nautittavananne päivittäin. Vaihtoehtona sinulla on myös valita take away -aamiainen mukaan tai lisämaksulla aamiaisen tilaaminen huoneeseen. Ilmoitathan siitä hotelliin saapuessasi.
 
Tervetuloa nauttimaan!
 
Varaa pöytä aamiaiselle tästä.
 
Aamiaisen aukioloajat:
Ma - Pe 6.30 - 9.30
La - Su 7.00 - 10.30