Original Sokos Hotel Puijonsarven jugend-osan katon kunnostustyöt

Hotellin jugend-osan katon kunnostustyöt eivät aiheuta muutoksia hotelli-ja ravintolatoimintaan.

Original Sokos Hotel Puijonsarven jugend-osan, ravintola Ehtan ja Frans & Sophie - bistron puolen kattoa kunnostetaan. Kunnostyöt valmistunee maaliskuun 2021 aikana. Kunnostustyöt eivät aiheuta merkittäviä muutoksia hotelli- ja ravintolatoimintaan (muutamia huoneita pois käytöstä).  Lisätietoja kunnostustöistä hotellimme vastaanotosta.

 

Majoitustoimintaa vuodesta 1925

·       Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Osuuskauppa PeeÄssän omistama hotelli, jossa on eri aikakausilla rakennetuissa kiinteistön osissa yhteensä 300 huonetta, 600 vuodetta ja 3 ravintolaa. Hotelli työllistää noin 100 työntekijää.

·       Hotellin vanhin osa on otettu käyttöön vuonna 1914. Viisi vuotta myöhemmin paikalla avattiin Kuopion Osuuskaupan ensimmäinen myymälä ja Osuuskahvila. Majoitustoiminta alkoi, kun ravintola-matkailijakoti Osuusravintola avattiin kesäkuussa 1925.

·       Hotelli on kautta vuosikymmenten ollut kehityksen etujoukoissa. Esimerkiksi kaikki huoneet varustettiin jo vuonna 1939 juoksevalla kylmällä ja lämpimällä vedellä sekä puhelimilla.

·       Puijonsarvi oli avautuessaan osuuskaupparyhmän ensimmäinen hotelli. Sokos Hotels -ketjuun se liitettiin vuonna 1990.