Nautinnolliset kahvihetket Custo-tuolissa Estoria, tarinahotelli

Nautinnolliset kahvihetket Custo-tuolissa

Solo Sokos Hotel Estoriasta löydät virolaisen muotoilun parhaat helmet. Vieraidemme ykkössuosikki on designtuoli Custo. Tämä näppärä kaluste tarjoaa mahdollisuuden pieneen rauhaisaan hetkeen..

Solo Sokos Hotel Estoriasta löydät virolaisen muotoilun parhaat helmet. Vieraidemme ykkössuosikki on designtuoli Custo. Tämä näppärä kaluste tarjoaa mahdollisuuden pieneen rauhaisaan hetkeen - käsinojalla on myös pöytä, johon on kätevä laskea vaikka tee- tai kahvikupponen. Nauti kotoisa kahvihetki kahviauloissamme – löydät sellaisen Solo Sokos Hotel Estorian jokaisesta kerroksesta!

Oletko sinä jo törmännyt näihin kiehtoviin huonekaluihin? Solo Sokos Hotel Estorian lisäksi voit istahtaa Custo-tuoleihin myös Tallinnan lentoasemalla ja Helsingin Messukeskuksessa. Custo-huonekalut ovatkin ideaaleja erilaisiin aula- ja muihin julkisiin tiloihin.

Näyttävän tuolin on suunnitellut Kärt Kukkur ja tuolit valmistaa virolainen Borgin huonekaluyritys. Jos haluat tietää lisää, kerromme mielellämme virolaisesta designista ja designin esittelytiloista. Borgin esittelytila sijaitsee muuten aivan hotellimme lähistöllä.