Fölin vesibussilla keskustasta Ruissaloon kesällä 2018

Nauti kesäpäivistä Turussa - vesibusseilla keskustasta Ruissaloon!

Täydellinen kesäpäivä Turussa? Hyppää vesibussin kyytiin ja risteile Turusta Ruissaloon nauttien upeasta luonnosta ja merimaisemista.

Föli-vesibussi liikennöi 21.5.-2.9. välisenä aikana päivittäin kello 10-20 ja viikonloppuina 7.-9.9. ja 14.-16.9.2018. Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin. Vesibussin pysäkit ovat Martinsillalla, Merikeskus Forum Marinumissa, Ruissalon telakalla tai Pikisaaressa ja päätepysäkillään Kansanpuistossa. Matka-aika Martinsillalta Kansanpuistoon on noin 45 minuuttia.

Pääset Turun keskustasta aina Ruissalon Kansanpuistoon asti Föli-paikallisliikenteen bussilipun hinnalla! Aikuiset 3 euroa ja lapset 1,5 euroa, bussilippu on voimassa 2 tuntia. Matkailijalipuilla matkustat alkaen 7,5 euroa/24h. Polkupyörät saa vesibussiin mukaan maksutta.

Vesibussiliikenne hoidetaan viime kesän suuren suosion vuoksi tänä vuonna kahden Föli-vesibussin voimin m/s Ruissalolla ja m/s Jaarlilla. Alukselle on helppo nousta pyörien kanssa Martinsillalla ja Ruissalon telakalla. Forum Marinumin ja Kansanpuiston pysäkit sisältävät portaita.

Ruissalo on suosittu päiväretkikohde, jossa yhdistyvät meri, upea luonto sekä uimaranta. Rannalla on lasten leikkialue sekä lentopallokenttä. Keskellä aluetta sijaitsee vanha ravintolarakennus sekä juhlasali. Kansanpuistosta lähtee kohti Pikku-Pukkia kaunis rantapromenadi pitsihuviloineen. Puiston tuntumassa on suuri parkkialue sekä yhteys luontopolulle ja saaren läpi kulkevalle pyörätielle.

Pakkaa piknik-koriin eväät, aurinkolasit ja uimapuku ja vietä täydellinen kesäpäivä Ruissalossa!

Katso lisätiedot, vesibussin aikataulut ja reittikartta TÄSTÄ