pikkujoulu, näin varmistat, onnistuneen pikkujouluillan, blogi, varaa, mikkeli, savonlinna, ppieksämäki

Näin varmistat onnistuneen pikkujouluillan!

Pikkujoulut, työpaikan kahvipöydän kuumin keskustelunaihe, niin hyvässä kuin pahassa.

Haluatko järjestämistäsi pikkujouluista keskusteltavan hymyssä suin? Poimi talteen vinkit onnistuneiden juhlien järjestämiseen ja sitten vain varaamaan.

Ketkä juhlivat?

On aivan eri asia järjestää juhlia mies- ja naisvoittoisille seurueille, rekkamiehille ja sairaanhoitajille (anteeksi stereotypia). Ovatko kaikki täysi-ikäisiä ja onko avecit mukana?

Mikä on juhlien tavoite?

No tietysti maha pullollaan ruokaa ja juomaa ja loppuillasta belfiet firman FB-sivuilla!  Ehkä sittenkin yhteishengen kohottamista, elämyksiä, kulttuuria, hemmottelua tai täydellinen viikonloppu poissa arkimaisemista.

Mikä on budjetti?

Itsetehty ei ole sen edullisempaa. Säästyt monelta yllätyskululta , kun varaat kerralla koko paketin yhdestä osoitteesta. Mieti jo ennakkoon, mistä olet valmis maksamaan, kuten: miljöö, alkumaljat, ruoka, sauna, ruoka- ja saunajuomat, ohjelma, jatkot, drinkkiliput, majoitus, matkat, lahjat ja kauneuspalvelut.

Ota yhteys ammattilaisiin!

Kaikilla asiansa osaavilla juhlien järjestäjillä, olipa kyseessä ravintola tai pitopalvelu, on ammattilaiset töissä. He auttavat sinua kysymällä tarpeelliset kysymykset, kartoittavat kokonaistarpeet ja tarjoavat sinulle juuri sinun juhliisi parhaiten sopivaa kokonaisuutta.

Muista aina kysyä myös palaute!

Palautteen saatuasi tiedät pikkuisen paremmin mistä oma yhteisösi pitää ja voit suunnitella seuraavalle vuodelle entistä paremmat juhlat. Myös palveluntarjoaja ilahtuu palautteesta, he toki kysyvät sitä automaattisesti.

Nyt kun olet miettinyt kaikki kohdat, tutustu Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloiden pikkujoulutarjontaan Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa ja soita myyntipalveluun puh 010 764 2000  (tai sales.suur-savo@sok.fi) niin varataan sinulle ja seurueellesi #savonparhaatpikkujoulut