Näe ja koe merellinen Helsinki

Näe ja koe merellinen Helsinki

Helsingin Purjelaivakonttorin aitojen puisten purjelaivojen kyydissä pääset kokemaan Helsingin unohtumattomalla tavalla, kun merellinen luonto ja upea saaristo herättävät kaupungin aivan uudenlaiseen loistoon.
Upea merimaisema saaristoineen on olennainen osa Helsinkiä, jonka pääset kokemaan Helsingin Purjelaivakonttorin purjelaivojen kaljaasi m/aux Astridin sekä kuunari m/aux Svanhildin kyydissä unohtumattomalla tavalla. Alukset ovat perinteisiä suomalaisia purjelaivoja, jotka on rakennettu 1940-luvun lopulla rannikkorahdin kuljettamiseen. 
Laivojen kotisatama on Helsingin Pohjoisrannassa, Halkolaiturissa ja täysin peruskorjatut sekä nykyaikaisin turvallisuusvarustein ja mukavuuksin varustetut alukset ovat tarjonneet jo yli 40 vuoden ajan unohtumattomia purjehduskokemuksia Helsingin upeassa saaristossa.
Purjelaivat sopivat erinomaisesti yritysten edustus-, asiakas- ja henkilökuntatapahtumiin. Merellä järjestät unohtumattomat yritysjuhlat ja inspiroivat suunnitelupäivät . Laivoilla järjestät myös yksityistilaisuudet kuten häät tai syntymäpäiväjuhlat hienoimmassa mahdollisessa ympäristössä – merellisessä luonnossa.