Ravintolat sulkeutuvat viimeistään klo 18, take away -annoksia klo 20 saakka

Muutoksia ravintoloidemme aukioloaikoihin

Osuuskauppa Maakunnan ravintolat Kajaanissa ja Vuokatissa ottavat käyttöön rajoitetut aukioloajat 12.1. alkaen. Rajoitukset ovat voimassa tällä erää 31.12.2022 saakka. Tarjoilemme edelleen maukasta ruokaa ja raikasta juomaa, katso tämän hetken palveluajat ja tule ruokailemaan turvallisesti.

Aukiolomuutoksia seuraavasti 

SULO

Avoinna ma-pe 10.30 -18, la-su 12-18. Alkoholijuomia saa klo 17 saakka. Take away -annokset ja Woltin palvelut ovat tarjolla klo 20 saakka. Ravintolassa ruokaillessa on käytössä koronapassi. 

ROSSO

Avoinna ma-pe 10.30-18, la 11-18, su 12-18. Alkoholijuomia saa klo 17 saakka. Ravintolassa ruokaillessa on käytössä koronapassi.

AMARILLO

Avoinna ma-pe 11-18, la 12-18, su 14-18. Alkoholijuomia saa klo 17 saakka. Take away -annoksia voi ostaa mukaan klo 20 saakka. Ravintolassa ruokaillessa on käytössä koronapassi. 

Kainuuravintola Kippo, Bar Tuttu ja Dance Bar Lyni ovat suljettu 1.2.2022 saakka.

Rajoitukset ovat voimassa tällä erää 31.12.2022 saakka.

 

Koronapassin tarkastaa ravintolan henkilökunta ravintolan sisätiloissa heti asiakkaan saavuttua sisään, tai järjestyksenvalvoja ravintolan ovella. Koronapassi tarkistetaan jokaisen sisääntulon yhteydessä THL:n hyväksymällä lukijaohjelmalla, joka lukee QR-koodin asiakkaan paperiselta todistukselta tai mobiililaitteelta. Kun sovellus osoittaa vihreää, on asiakas tervetullut ravintolaan.

Toimi ennen ravintolaan ruokailemaan saapumista seuraavasti

  1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta osoitteessa kanta.fi
  2. Näytä koronapassi ravintolassa
  3. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi

Passi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin ja saanut yhden koronarokotuksen sen lisäksi. Koronapassin tietoja ei rekisteröidä, tallenneta eikä käsitellä muussa käyttötarkoituksessa.

Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.