Mutta tärkein niistä on maku

Lempäälässä toimiva Dammenberg on perheyritys, jonka suussa sulavat suklaat ovat tunnettuja ympäri maailman. Puistolle yritys on valmistanut oman, uniikin salmiakki-suklaan.

Tämä suklaa antaa makunsa myös yhdelle ravintolan suosituimmista artesaanijäätelöistä.

– Olemme ylpeitä siitä, että olemme pitäneet linjan, jolle aikoinaan lähdimme. Dammenberg ei kilpaile tuotantomäärillä tai hinnalla, vaan keskityimme omiin erikoisuuksiimme, kuten erityisruokavalioihin sopiviin tuotteisiin, joissa meillä on Euroopan suurin valikoima, kertoo Marko Iso-Kungas, mies suklaan takana.

Aidoista luonnon raaka-aineista alusta loppuun käsityönä valmistettavassa tuotteessa on monta ylpeydenaihetta, mutta Markolle yksi nousee ylitse muiden. – Loppujen lopuksi tärkeintä on tietenkin maku. Suklaata voi olla maistamatta päivän, viikon tai vuoden, mutta kun ottaa ensimmäisen, on peli menetetty.