Museoiden yö, Mikkeli, Original Sokos Hotel Vaakuna

Museoiden yö Mikkelissä

Museoiden yö Päämajakaupunki Mikkelissä 26.10.2018. Majoittuessasi Original Sokos Hotel Vaakunassa moni kohde on kävelymatkan päässä.

MUSEOIDEN YÖ 26.10 2018

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut ja museotoimi järjestävät syyslomaviikon perjantaina klo 17-24 kaikille maksuttoman tapahtuman Museoiden yö! Tänä vuonna mukana on viisi historiallista kohdetta: Päämajamuseo, Viestikeskus Lokki, Suur-Savon museo, Jalkaväkimuseo ja 175 vuotta täyttävä Lääninhallitusrakennus. Tarkempi ohjelma julkaistaan lokakuun alussa - seuraa tapahtumaa Facebookissa, Instagramissa sekä tapahtuman nettisivuilta www.museoidenyo.fi

Museoiden yön tarkoitus on rikastuttaa museon toimintaa, herättää näyttelyitä eloon ja ennen kaikkea madaltaa kaupunkilaisten kynnystä lähteä vierailemaan museoissa. Kunkin museon ohjelma on suunniteltu niiden omien teemojen mukaisesti ja tapahtumaa on järjestetty koko illaksi – aina klo 24 saakka. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja on täysin ilmainen! Kävijät voivat kerätä museoista leimoja Museoiden yön leimapassiin, jonka palauttaessa on mukana palkinnon arvonnassa.

 

Majoittuessasi Original Sokos Hotel Vaakunassa moni kohde on kävelymatkan päässä.

Lisätietoja www.museoidenyo.fi