tampere hotellit, solo sokos hotel torni tampere maraton

Moro Maraton 8.9.2018

Laita jalkasi liikkeellä lapsipotilaiden hyväksi ja kapua yksin tai kavereiden kanssa Suomen korkeimman hotellin huipulle!
Moro Maraton on Suomen lyhyin, mutta korkein maraton, joka järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa lauantaina 8.9.2018 klo 12–16. 
 
Moro Maratonissa nouset kierreportaikkoa pitkin 25 kerroksen verran hotellin Moro Sky Barin kattoterassille. Katutasosta lähtevällä maratonreitillä on mittaa 442 askelmaa, joten tässä kisassa rikotaan aina maratonennätyksiä. Osallistumismaksut (20 €/osallistuja) ohjataan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.
 
Osallistumismaksu sisältää yhden porrasnousun Tampereen Tornihotellin huipulle ja annoksen Tornin kuuluisaa lohikeittoa Moro Sky Barissa. Kannustusjoukot ruokailevat ja tukevat lapsipotilaita 5 euron hintaan.
 
Tapahtumaan mahtuu mukaan niin hauskaa pitäviä kaveriporukoita kuin kovia suorituksia hakevia kisaajia. Ryhmäsarjassa huipulle noustaan 3–5 hengen tiimeissä. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa. 
 
Moro Maratonissa palkitaan kolme nopeinta naisten ja miesten sarjoissa ja ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten tsempannut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja. 
 
Tule viettämään mukava iltapäivä ja viikonloppu ystävien seurassa hyvän asian puolesta! 
 
Ryhmäsarjan ilmoittautumiset osoitteeseen: moromaraton@sok.fi.