Moro Maraton 16.9.2017

Suositussa porrasjuoksutapahtumassa noustaan Suomen korkeimman hotellin huipulle lapsipotilaiden hyväksi.

Suomessa ainutlaatuinen porrasjuoksutapahtuma Moro Maraton järjestetään jälleen lauantaina 16.9. klo 12–16 Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Moro Maratonin reitti kulkee katutasosta pelastusreitin kierreportaita pitkin hotellin ylimpään kerrokseen Moro Sky Bariin – askelmia matkalla on 442.

 

Tapahtuman tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Osallistumismaksu on 20 euroa, ja se sisältää yhden porrasnousun sekä sen päätteeksi lautasellisen Moron maineikasta lohikeittoa. Kannustusjoukoille keittoateria on tarjolla 5 euron hintaan.


Tämänvuotisen Moro Maratonin uutuus on ryhmäsarja, johon osallistutaan 3–5 hengen ryhmissä. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa. Ryhmäsarja sopii erinomaisesti vaikkapa kaveri- ja työporukoille!

 

Moro Maratonissa palkitaan kolme nopeinta naisten ja miesten sarjoissa ja ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten pukeutunut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja.

Voit haastaa itsesi juoksemalla huipulle asti tai kävelemällä portaat omaan tahtiisi. Tervetuloa mukaan reippailemaan ja tekemään hyvää!

 

 

Lisätiedot ja yksilösarjan ilmoittautumiset tästä.

https://sokoshoteltornitampere.tapahtumiin.fi/fi/events/e/moro-maraton-2017/5948eb9eeae8b5bb148b4568

 

Ryhmäsarjan ilmoittautumiset osoitteeseen: moromaraton@sok.fi.