ROSSO, IsoKristiina, ravintolatarjonta, Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Missä Rosso, siellä Italia!

Original Sokos Hotel Lappeen ruokaravintolana palvellut Trattoria Casa sulkee ovensa 13.10. Uusi, upea Rosso IsoKristiina avataan perjantaina 26.10.2018 - Tervetuloa!

Ravintola Trattoria Casa sekä Rosso Lappeenranta kauppakeskus Armadassa palvelevat viimeisen kerran lauantaina 13.10.2018.

Ajalla 15.-25.10., maanantaista torstaihin, klo 17 - 22 (keittiö 21.30) on S-Card-asiakkaille tarjolla
Rakuuna Banquet -ravintolassa vaihtuvat S-Card-annokset (à 12 €). Salaattibuffet kuuluu hintaan. (Sunnuntaina 14.10. suosittelemme hotelliasukkaille Amarillo-ravintolaa.)

 

Rosso IsoKristiina avaa ovensa 26.10.2018!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Lappeenrannassa Rosso avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1987 kauppakeskus IsoKristiinaan. Vuonna 2001 Rosso muutti Armadaan.

Nyt Rosso palaa juurilleen.

Rossossa nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista! Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista, ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.

Hotellin asukkaat sekä kaupunkilaiset ja päiväturistit - tervetuloa herkuttelemaan Rosso IsoKristiinaan!