506 ikkunaa Mikkelissä Naisvuoren Kesäteatterissa

Mikkelissä Naisvuoren Kesäteatterissa "506 ikkunaa"

506 ikkunaa Naisvuoren Kesäteatterissa Mikkelissä. Veljesten Anselmin ja Tarmon rakkaus seikkailut Miljoonasateen tuttujen hittikappaleiden ryydittämänä.

Naisvuoren Kesäteatterissa Miljoonasateen musiikkiin pohjautuva "506 ikkunaa"

Heikki Salon käsikirjoittamassa musiikkipitoisessa näytelmässä  maailmanmatkaaja Anselmi saapuu Suomeen hautaamaan isänsä.Häntä odottaa kotona pikkuveli Tarmo, joka tahtoo lähteä kuoppajaisten jälkeen Anselmin mukaan maailmalle. Pikkuvelikin haluaa jättää ankean arjen taakseen ja löytää elämäänsä seikkailuja. 

Ongelmaksi muodostuu raha. Sitä ei ole. Isältä on jäänyt perintönä meloni, meihiläispesä ja muovikassillinen T - paitoja. Tuhlaajapoika Anselmi tarvitsee kipeästi valuuttaa, syystä jota hän ei suostu kertomaan.

Miehet pestautuvat töihin pesemään ikkunoita. Työnsä ohella he sotkeutuvat yhtiön asukkaiden kimurantteihin rakkauskuvioihin, ja joutuvat itsekin laittamaan sydämensä likoon rakkauden ja arjen pesuvatiin. Tapahtumia ryydittää Miljoonasateen monet tutut hittikappaleet, tietenkin näytelmän nimibiisiä myöten.  Bändiä ei paikalla nähdä, mutta kuullaan, sillä he itse soittavat biisit näytelmää varten taustanauhalle.

Rooleissa: Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi, Tuuli Anikari, Katriina Honkanen, Vintte Viitanen ja Risto Kopperi

Lisätietoja ja lippuvaraukset täältä »

Kesäteatterilipun voit varata myös huonevarauksen yhteydessä www.sokoshotels.fi sivuiltamme tai myyntipalvelustamme puh. 029 1239601 / 029 1239600 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)