Mikä on parasta Tornissa? Asiakkaiden mietteitä

Järjestimme Instagramissa kilpailun, jossa pyysimme kertomaan mikä on parasta Tornissa. Lue asiakkaidemme mietteitä tästä.

Tuhannet kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille. Oli ilo ja kunnia lukea kommenttejanne, joista erityisesti henkilökuntamme oli mielissään. Olemme nyt julkaisseet kilpailun voittajan Instagramissa.

Eräs asiakkaamme oli todella iloinen eläinystävällisyydestämme.

"Saimme tuoda koiramme sinne :)"

Näköalan ja Ateljee Barin maisemat saivat paljon kiitosta osakseen.

"Ateljee Barin vessa..!"

"Tornia katsoessani muistan aina ensisuudelmani Ateljee Barin terassilla, upean Helsingin loistaessa kauniina alapuolellamme"

Myös palvelumme sai paljon kiitosta.

"Sijainti, ihan keskustassa, mutta kuitenkin söpösti vähän piilossa ja rauhassa, täydellistä. Myös super hyvä ja ystävällinen palvelu ja tunnelma maisemineen kaikkineen."

"Sijainti juuri oikealla paikalla. Palvelu parasta, loistavaa. Monta kertaa oon ollu ja aina onnistunut vierailu. Vietimme mieheni kanssa ensimmäisen yhteisen Helsingin loman juuri Tornissa ja tänä vuonna taas pääsemme, toivottavasti"

Tornista on myös paljon muistoja ja talon oma historia viehättää

"Tornissa ehdottomasti parasta on sen pitkä ja värisyttävän vaiheikas historia. Ja että historia myös näkyy talossa ja henkilökunta osaa sitä arvostaa."

"Tornissa olen viettänyt viimeisen yöni neitinä. Niin upea hotelli, rauhallisuuden keidas keskellä kaupungin humua."

"Veljeni Suomalais-Japaniset häät keväällä 2012. Temppeliaukion kirkosta kohti historialliseen klassiseen Torniin. Tunnelmaa kohottaen Ateljee Bar ulkoterassin huikeat näkymät kaupungin sydämessä."

"Nostalginen tunnelma. Työskentelin kakskyt vuotta sitten Lontoossa hyvin perinteikkäässä brittihotellissa ja Torni toi mieleen ne ajat, sillä tunnelma oli jollain tavalla samanlainen. Sekoitus vanhaa ja uutta. Parin viikon takainen hääyömme oli kaikin puolin onnistunut. Kiitos!"