Meillä on käytössä korona-passi!

Ravintolassamme on 17.11.2021 alkaen koronapassi käytössä aukioloaikojen mukaisesti.

Koronarajoitukset kiristyivät ja sen johdosta tarkastamme kaikilta asiakkailtamme koronapassin. Pidämme ravintolat avoinna ja anniskelun käynnissä normaalisti, ja tarkastamme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailtamme koko aukioloaikamme ajan. Näin mahdollistamme anniskelun jatkuvuuden vielä kello viiden jälkeenkin. 

Passina toimii EU:n koronatodistus, jonka löydät kirjautumalla Omakantaan osoitteessa kanta.fi. Ravintoloissamme käytetään lukijalaitetta, joka lukee koronapassin QR-koodin. Muita todistuksia se ei tunnista. Yksittäinen negatiivinen koronatestitulos ei oikeuta sisäänpääsyyn ravintolaan.

Toimi näin:

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta kanta.fi

Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit varmuuden vuoksi myös tulostaa todistuksen paperille.

2. Näytä koronapassia ravintolassa

Koronapassia kysytään joko heti sisäänkäynnin yhteydessä tai kassalla, kuitenkin ennen tilauksen tekemistä. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!

Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.

Haluamme kaikin mahdollisin keinoin varmistaa, että asiakkailla ja henkilökunnalla on turvallista ravintoloissamme – se on tärkeintä!