Master Barista takaa kahvinvalmistuksen laadun nyt Coffee Houseissa

Jokaisessa Coffee House -kahvilabaarissa on nyt oma Master Barista, jonka tehtävä on ylläpitää yksikön kahvinvalmistuksen korkeaa laatua. Kahvimestarin tunnistaa mustasta, Master Barista -merkillä varustetusta paidasta. Master Barista toimii henkilökunnan valmentajana ja varmistaa, että koko yksikössä saavutetaan viimeisin kahviosaaminen.

"Asiakkaamme osaavat odottaa hyvää kahviosaamista, joten panostus henkilökunnan barista-taitoihin on meille erittäin tärkeää. Halusimme nostaa baristan ammattitaitoa ja merkitystä kahviloissamme, joten toteutimme yhdessä Pauligin kanssa barista-koulutuksen Coffee Housen kokeneimmille kahvinvalmistajille. Master Barista -nimen saavuttaminen vaatii koulutettavalta baristalta rautaista ammattitaitoa ja todella korkealuokkaista kahviosaamista. Se onkin eräänlainen kahvialan mestaritutkinto", Coffee Housen Brand Manager Tommi Harju kertoo.

Mestaritason asiantuntemusta myös vahvistetaan jatkuvalla lisäkoulutuksella. Master Baristojen ammattitaito joutuu tosikoitokseen, kun Coffee Housen parhaat kahviosaajat ottavat mittaa toisistaan Coffee House -kahviloiden välisessä baristakilpailussa 24.5.2012.

"Master Barista -koulutuksen tärkein anti on siinä, että voimme palvella kahvia arvostavia asiakkaitamme yhä paremmin. Tavoitteenamme on, että Coffee Housessa on aina kaupungin paras kahviosaaminen", Tommi Harju toteaa.

Lisätietoja
Tommi Harju, Brand Manager
puh. 050-388 3655
e-mail: tommi.harju@sok.fi
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
www.coffeehouse.fi