Mamma Mia Helsinki musikaali hitti suomeksi

Mamma Mia, mikä elämys Pasilassa!

Iloa, energiaa ja upea show! Kaikkien aikojen mensestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! valloittaa vihdoin suomeksi. Spektaakkelimaisen musikaalireissun kruunaa mutkaton majoitus Original Sokos Hotel Pasilassa Helsingissä.

Kaikkien aikojen menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! valloittaa vihdoin suomeksi. 

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa. Esityksiä on luvassa rajoitettu määrä 4.5-2.6.2018. Päärooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio, Johanna Kokko ja nuori lupaus Petra Pääkkönen.
 
Mukaansatempaavan tarinan tapahtumapaikkana on kuvankaunis kreikkalainen saari. Donnan, nelikymppisen yksinhuoltajan, tytär Sofia on menossa naimisiin. Sofia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?
 
MAMMA MIA! musikaali-ilmiönä
Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut MAMMA MIA! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Lontoossa ensi-iltansa 1999 saanut musikaali on niittänyt mainetta kaikkialla maailmassa. MAMMA MIA! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin, ja kaikkiaan sitä on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! nähtiin Suomessa vuonna 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa. Nyt taiteellinen ryhmä palaa Lontoosta Helsinkiin, ja luo uuden kansainvälisen huipputuotannon – ensimmäistä kertaa suomeksi!
 
Varaa MAMMA MIA! liput lippu.fi
 
Spektaakkelimaisen musikaalielämyksen kruunaa majoitus Original Sokos Hotel Pasilassa. Ennen esitystä tunnelmaan voi virittäytyä esimerkiksi tutustumalla kreikkalais- tyyliseen Mamma Mia- menuun Ravintola Sevillassa tai tunnelmallisessa Bar Bölessä. Pöytävarauksen suosittelemme tekemään jo huonevarauksen yhteydessä. Huikean illan jälkeen on mukava köllähtää pehmeään sänkyymme odottamaan herkullista ja monipuolista aamiaista Pasilan tapaan.