Ravintola Italossa Helsingissä on uusi ruokalista

Makuterveiset Italian auringosta

Uusi ruokalistamme on kuin lämmin tuulahdus Italian auringosta. Nyt myös suosittujen risottoviikkojen rakastetut annokset ovat tulleet jäädäkseen.

Tervetuloa tutustumaan uuden ruokalistamme herkkuihin, jotka tuovat italialaisen auringon kielellesi. Tunteella suunnitellut ja rakkaudella valmistetut ruokamme vievät sinut hetkessä Välimeren lempeään syleilyyn.

Italian keittiön peruspilareina tunnetut pasta ja pizza ovat monella herkullisella tavalla edustettuina uudella listallamme. Herättele makuhermosi hellästi antipastilla ja valitse pääruoaksi vaikkapa Pasta Alle Vongole, joka sisältää muun muassa venussimpukoita ja valkosipulilla maustettua sitruunaruohokastiketta. Toki vaihtoehtoja on paljon muitakin salaateista keittoihin ja focacceista grillattuihin ruokiin. Kruunaa ateriasi aidolla italialaisella jäätelöllä tai vaikkapa tiramisùlla.

Keväisten teemaviikkojemme myötä saimme runsaasti risoton ystäviä vieraaksemme. Iloksemme voimmekin ilmoittaa, että rakastetut risotot ovat tulleet jäädäkseen. Samettinen ja lempeä risotto on unohtamaton makukokemus! Saisiko olla vaikkapa sitruunarisottoa ja grillattua merilohta eli Risotto al Salmone e Limone, jonka saat S-Etukortilla edullisemmin?

Uuden ruokalista herkut suositellaan nautittavaksi hyvässä seurassa. Buon appetito!