Luvassa jotakin ainutlaatuista

Ravintolapäällikkö Heli ja keittiöpäällikkö Kristian luotsaavat Puistoa kohti loistavaa tulevaisuutta.

Koskipuistossa on viime kuukausina käynyt melkoinen mylläys, kun vanhaa Rosson rakennusta on uudistettu vastaamaan uniikin ravintolakonseptin vaatimuksia. – Saman katon alle tulee ravintola, kahvila, terassi ja herkkupuoti, mikä vaatii melko paljon tekemistä, kertoo syksyllä ovensa avaavan Puiston ravintolapäällikkö Heli Eronen.

Monipuolisen palvelukokonaisuuden lisäksi Puiston ehdoton valtti on sijainti kaupungin parhaalla paikalla keskellä kaupunkia, mutta silti virtaavan veden äärellä ja vehreiden puiden katveessa. – Parempaa paikkaa ravintolalle on vaikea kuvitellakaan, keittiöpäällikkö Kristian Harinen myöntää.

Ravintolan ruokatuotteesta vastaava Kristian kertoo á la carte -listan olevan jo käytännössä valmis ja yhteistyökuvioistakin on sovittu useiden paikallisten tuottajien kanssa. – Muun muassa Mouhijärven Herkkujuustola, lempääläläinen Dammenberg sekä Kangasalla sijaitseva Karppilan tila tulevat toimittamaan tuotteitaan Puistoon, Kristian luettelee. – Tarjoamme myös todellista lähikalaa, sillä lempääläläinen kalastaja Aki Eiranto tiiminsä kanssa toimittaa meille raaka-aineet suoraan Pyhäjärvestä, Heli iloitsee.

Entä mitä tuotteita päälliköt itse suosittelevat asiakkaille? – Herkullisten ruokien lisäksi kannustan ehdottomasti tutustumaan myös viinilistaamme, joka on niin ikään tarkkaan harkittu ja mielestäni erittäin onnistunut, Heli vinkkaa. Kristian puolestaan kallistuu jälkiruokien ja erikoisruokavalioiden puoleen. – Paikan päällä jäätelökoneella valmistettava jäätelömme tulee olemaan aivan järjettömän hyvää! Lisäksi olemme panostaneet myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoihin, jotka on otettu huomioon koko ruokatuotteen suunnittelun ajan.