Lisää Helsinki, Tokio ja Berliini kenkähyllyysi!

Tiesitkö, että virolaiset TOKU-sandaalit on valmistettu Võrumaalla, kukkuloiden ja metsien täyttämässä kauniissa maakunnassa?

Trendikkäiden nahkasandaalien pohjoisessa muotokielessä puhtaat ja yksinkertaiset linjat yhdistyvät leikkisiin yksityiskohtiin. Nämä sandaalit ovat löytäneet nopeasti tiensä kaikkien kesäihmisten sydämiin. Naisille on saatavilla kolme mallia ja miehille yksi.

OmaKing -kenkätehtaalla on valmistettu jo pitkään virolaisten suosimia tossuja ja työjalkineita. Nyt yrittäjät halusivat luoda jotain uutta. Viron muotoiluinstituutti yhdisti kenkäyrityksen ja kaksi nuorta virolaista suunnittelijaa, Piibe Tombin ja Kristiina Nurkin.

 

Yhteistyön tuloksena syntyi TOKU, uusi virolainen kenkämerkki. Käytännölliset ja kauniit nahkasandaalit toimivat niin kaupunkikulkijalle, festivaalikävijälle kuin messuvieraallekin.

Suunnittelun lähtökohtana oli käyttömukavuus. Tombin ja Nurkin uskovat, että TOKU-sandaalien käyttäjä kävelee mukavasti ja helposti usean näyttelyhallin tai ison puiston läpi päivän aikana.  

Laadukkaat nahkasandaalit valmistetaan OmaKingin kenkätehtaalla Võrussa. TOKUt ovat myynnissä kaikissa Viron tunnetuimmissa design-kaupoissa. Viron design- ja tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria suosittelee TOKUja lämpimästi!

 

Linkit:

OmaKing kenkätehdas