Liput syksyn kabaree-esityksiin nyt myynnissä – tiedossa maailmanluokan viihdettä

Original Sokos Hotel Virun show & dinner -ravintola Merineitsin suosittu kabaree-esitys Forever Young on omistettu satavuotiaalle Virolle. Illan aikana nähdään ja kuullaan intohimoinen sekä ironian siivittämä tarina rakkaudesta ja vapaudesta, itsenäisyydestä ja peräänantamattomuudesta.

Original Sokos Hotel Virun show & dinner -ravintola Merineitsin suosittu kabaree-esitys Forever Young on omistettu satavuotiaalle Virolle. Illan aikana nähdään ja kuullaan intohimoinen sekä ironian siivittämä tarina rakkaudesta ja vapaudesta, itsenäisyydestä ja peräänantamattomuudesta. Samalla nautitaan Virun Merineitsi-ravintolan keittiömestarin Margus Tammperen yllätyksellisestä à la carte -menusta, joka on niinikään saanut inspiraationsa Viron satavuotisjuhlista.

Show ja illallinen yhteensä 73 euroa.

Hintaan sisältyy: tervetuliaiskuohuviini, kabaree-esitys (2 väliaikaa), kolmen ruokalajin à la carte -illallinen sekä sisäänpääsy yökerho Café Amigoon (paitsi erikoisiltoina).

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Tallinnan myyntipalvelu +372 680 9300, ma-pe kello 8-18 tai viru.reservation@sok.fi tai estoria.reservation@sok.fi

Osta lippu.