Lasten kanssa Vaasassa!

Vaasassa pääset viettämään perhelomaa, joka sujuu kuin Strömsössä konsanaan!

Lasten kanssa Vaasassa

Vaasassa pääset viettämään perhelomaa, joka sujuu kuin Strömsössä konsanaan! Vaasasta ja Vaasan seudulta löytyy koko perheelle mieluisaa tekemistä ympäri vuoden.

Luonto & ulkoilu

Pienimmätkin luonnonystävät viihtyvät Merenkurkun saaristossa, joka on Suomen ainoa UNESCO:n luonnonperintökohde. Henkeä salpaavan kaunis ajoreitti kulkee suoraan Vaasan keskustasta Suomen pisimmän sillan, Raippaluodon sillan, kautta jatkaen upeiden saaristomaisemien läpi Björköbyhyn Svedjehamnin satamaan ja maailmanperintökohteeseen. Perillä voi kiivetä Saltkaret-näkötorniin tähystelemään upeita maisemia, jotka jaksavat ihastuttaa kaiken ikäisiä.

Aava Kertun Kotitilalla Södra Vallgrundissa eläinten ystävät pääsevät viettämään rennon päivän nauttien aidosta maalaismiljööstä kahvikupposen ääressä tai vaikka osallistuen eläinten harjaukseen ja hoitoon. 

Shoppailu

Hotellimme sijaitsee Vaasan parhaalla ostospaikalla, kauppakeskus Rewellin yhteydessä. Hotellivieraamme saavat sekä Rewellistä että torin toisella puolella sijaitsevasta kauppakeskus Espenistä avainkorttia näyttämällä -15% alennuksenWasaline kuljettaa innokkaimmat shoppailijat vaivattomasti päiväreissulle myös Uumajaan.

Kulttuuri
Aikamatkalla vanhanajan maalaiskylään Stundarsiin voi kokea, millaista elämä oli perinteisessä maalaiskylässä 1900-luvulla. Museon alueelta löytyy aitoja, perinteisiä maalaiskylään kuuluvia rakennuksia, kuten maalaiskauppa, koulu, perinteinen talonpoikaistalo sekä erilaisia käsityöläistupia. Vaasan museot ja kaupunginteatteri järjestävät myös lapsille sopivia näyttelyitä ja näytöksiä.

Muut aktiviteetit

Vaasan keskustan tuntumasta löytyy useita leikkipuistoja. Esimerkiksi monipuolinen Laivapuisto on aina auki innokkaille leikkijöille ja liikkujille. Zip Adventure Park tarjoaa seikkailua ja haasteita kaikille ikäryhmille. Lisäksi Suomen suurin vapaa-ajankeskus PowerPark on vain 78 kilometrin ajomatkan päässä Vaasasta!

Hietasaaren uimaranta avautuu kävelymatkan päähän hotelliltamme. Hietasaaren upeissa maisemissa on mahdollisuus päästä kokeilemaan myös SUP-lautailua. Jos sää ei suosi hiekkarannoille mieliviä uimareita, on kylpyläparatiisi Tropiclandiassa onneksi aina rantakelit. Sadepäivän ajankuluksi tarjoavat tekemistä myös sisäleikkipuisto Hoplop sekä kiipeilykeskus Wasa Up.

Vastaanotosta voi lainata pelejä ja luettavaa huoneeseen. Pyöräretki taittuu mukavasti hotellimme tarjoamilla lainapyörillä, joita on saatavilla myös kaksi lasten koossa. Kun nälkä yllättää, löytyy ravintola Rossosta ruokalistat perheen pienimpienkin makuun. Tervetuloa Vaasaan viihtymään koko perheen voimin!

Edvininpolku

Söderfjärdenin meteoriihi

Bragegården

Öjbergin ulkokuntoilukeskus

Uimarannat 

Lisää infoa nähtävyyksistä sekä aktiviteeteistä löytyy täältä

Sisäaktiviteetteja

Ulkoaktiviteetteja

 

Sisäaktiviteetteja

Ulkoaktiviteetteja