Solo Sokos Hotel Lahden uudet Solo-huoneet

Lahden Seurahuone laajeni uusilla huoneilla

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone laajeni uusilla huoneilla.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone laajeni kesällä 2020 uusilla huoneilla. Laajennuksen myötä hotellin huonemäärä nousi 169:ään.

Uusissa kahden hengen Solo twin- ja Solo up-luokan huoneissa hehkuvat lämpimät värisävyt. Sama värimaailma jatkuu hotellin uudispuolen käytävällä, esimerkiksi seinien rosokuvioisessa vinyylitapetissa.

Myös valaistus on sävyltään lämmin. Huoneissa on Mount Kelvin -valaistuksenohjausjärjestelmä, josta saa ohjelmoitua kuhunkin huoneeseen joko päivä-, ilta- tai yövalaistuksen tai sammutettua valot kokonaan.

Kehon lämpötilan mukaan muotoutuvat, kunnollisen tuen koko vartalolle antavat patjat takaavat vieraalle levolliset yöunet. Samoin huoneisiin asennetut vesikiertoiset kattosäteilijät, jotka huolehtivat huoneiden lämmittämisestä ja jäähdyttämisestä. Vastaavanlaisia säteilijöitä on asennettu myös aiemmissa uudistuksissamme. Energiatehokkuus, tasainen lämpö, hiljainen ääni ja vedottomuus ovat niiden suurimpia etuja. Lahden Seurahuone on kaupungin hotelleista ainoa, jonka huoneissa hyödynnetään säteilijöitä.

Uusien huoneiden sisustus on hyvin pitkälti toistensa kaltainen, joskin yhdestä kylpyhuoneesta löytyy mielenkiintoinen sisustuselementti: älylasi, jonka saa napista painamalla kirkkaaksi tai peittäväksi.

Osassa hotellihuoneista on ihana oma kattoterassi. 

Laajennamme myös Sokos tavaratalon 3. kerrokseen, lue lisää täältä »

Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle!