Lahden BB sai uuden ilmeen!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen Bar and Bistro uudistui!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen Bar and Bistro on uudistunut. Uutta twistiä tarjolla! Unohtamatta herkullista baariruokaa!

Lahden Seurahuoneen Bar&Bistron ruokatuote on sekoitus perinteistä baariruokaa, lähituottajien parhaita raaka-aineita ja uusia kiehtovia makuja kaukomailta. Ehkä maailman kuuluisin kalaruoka Fish&Chips pitää sisällään rapean pehmeää kalaa, mallasetikkaa ja ranskalaisia perinteiseen tapaan, kun taas lähileipomo Limbun herkullisen briossin sisään paistetaan Vetikon ruohoruokitun sonnin lihasta tehty pihvi, joka maustetaan korianterilla, ryytisinapilla ja valkosipulilla. Broilerin koipinuijat friteerataan pinnalta rapeiksi ja maustetaan seesamilla,soijalla ja chilillä. Candy porkissa yhdistyvät ylikypsän rypsiporsaan kyljen suolaisuus ja inkiväärisiirapin makeus. Lahest- maistelulautasella on katselmus lähituottajien makuna tapastyyliin. Listalla on myös täysin vegaania ruokaa, juustoja ja etanoita. Unohtamatta tietenkään lahtelaisesta Haganol-salmiakista tehtyä creme bryleetä. Ruoka tarjoillaan pääsääntöisesti lahtelaisen muotoilijan suunnittelemilta puualustoilta.

Tervetuloa vieraaksemme myös BB:n puolelle!