Kisällinnurkkaus

Bistro Manun Kisällinurkka tarjoaa mahdollisuuden ammattitaidon ja osaamisen jakamiseen. Jokainen mestarin oppi ansaitsee tulla jaetuksi!

Bistro Manun Kisällinurkka on oppimisen paikka, jossa mestarit opastavat kisällejään.

Kutsu kisällinurkkaukseen blogisi seuraajat, kirjojesi lukijat, poliitikkokollegasi tai kuka tahansa, joka janoaa oppejasi. Varaamme tilanteeseen sopivan nurkkauksen ja tarjoilut rentoon oppimishetkeen.

Toiveenne mukaisesti Kisällinurkkanne voi toimia jommassa kummassa kauniissa kabinetissamme:

Kuru Kabinetti sopii 10 henkilölle ja Kivi Kabinettiin mahtuu mukavasti 18 henkilöä. Molemmissa tiloissa on kokoustekniikka, jos sellaiselle sattuu olemaan tarvetta. 

Kisällinurkka toimii aiheesta riippuen hienosti myös semisti privaatissa tilassa, jollainen Manun on mahdollista järjestää teille osana Bistromme ravintolasalia. Sinä päätät mitä haluat, me järjestämme homman hoitumaan!

Kisällinurkan tarjoilut on mahdollista tilata joko ennakkoon tai paikan päällä Bistro Manun listalta. Myös juomatarjoilu hoituu jouhevasti koko Kisälliseurueen yhteisistä viinipulloista tai epävirallisemmassa muodossa jolloin kaikki osallistujat voivat noutaa juomansa Manun baarista omaan tahtiinsa. Me tarjoamme puitteet, sinä päätät illan kulusta!

Kisällinurkassa emme ole tilavuokrasta kuulleetkaan.

 

Kisällinurkan varaukset myyntipalvelustamme, puh. 0300 870 020 (arkisin klo 8-18).