Ravintola Trattoria Aukio parsa

Kevät tuli keittiöön

Trattoria Aukion kevätkausi starttaa parsalla 19.4.-31.5.

Parsa on herkkä ja hienostunut raaka-aine, jota monet herkkusuut odottavat innokkaasti aina keväisin. Parsa on toimiva vaihtoehto niin alku- kuin pääruokanakin, ja tarjoaa raikkaan ja yksinkertaisen makunautinnon talvisten pataruokien jälkeen. Suomalaiset rakastuvatkin tähän herkkuun vuosi vuodelta enemmän.

Trattoria Aukion kausilista tarjoaa parsaa monessa muodossa. Parsakeitto sekä vihreä parsa täyteläisen hollandaisekastikkeen kera ovat "must" klassikkoja. Kotimainen siika saa seurakseen vihreää parsaa ja salviavoissa paistettuja gnoccheja. Parsaa lisäämme myös täyteläiseen risottoomme, jota voit nauttia ihan sellaisenaan tai Taleggio-juustolla täytetyn kananrinnan kera.

Keväisen nautinnon kruunaa meillä leivottu raparperikakku, jonka kanssa keittiömme on valmistanut mustikkasorbettia.

 

Tervetuloa kevät!