Kevään parsat saapuvat Grill It! Paja Tampereeseen

Hurmaava parsakausi on täällä. Katso tästä keittiömme paras parsaresepti.

Kevään klassikkoresepti

Parsaa hollandaise

 

Nippu valkoista/vihreää parsaa

  • Keitä parsat miedossa suolaliemessä 2-3min, jotta ovat vielä hieman napakoita.

Hollandaise

  • Keltuainen 3kpl
  • Voi 200g
  • Valkoviinietikka 2tl
  • suola
  • Valkopippuri

 

  • sulata voi
  • Erottele keltuaiset valkuaisista metalli kulhoon, lisää joukkoon etikka.
  • Vatkaa keltuaisia vesihauteessa, kunnes lämpötila 82astetta.
  • Ota kulho pois vesihauteesta ja vatkaa sula voi hiljalleen joukkoon.
  • Mausta suolalla ja valkopippurilla.

 

 

Tervetuloa myös paikanpäälle Torniin parsojen hurmattavaksi.

Teethän pöytävarauksesi ajoissa myyntipalvelustamme arkisin klo 9-16, p. 020 1234 630

Tervetuloa!