Kesätapahtuma ja Radisson Blu – mikä pari!

Jokainen tapahtuma on uusi tarina, ja autamme mielellämme sinua kertomaan omasi. Tilaisuuden ohjelmasta ja tavoitteista riippumatta kokenut tiimimme auttaa tekemään siitä unohtumattoman.

KEPEÄ KESÄKOKOUS MERIMAISEMISSA STADISSA

Radisson Blu Seaside Hotellissa kokoustat kesästä nauttien! Kepeä kesäsetti sisältää upean kokoustilan modernilla tekniikalla, raikkaita kesäisiä makuja aamukahvin ja iltapäiväkahvin yhteydessä sekä salaatti- ja keittolounaan.

Hinta vain 50 €/hlö. Etu voimassa 18.6.–18.8. Varaa heti: puh. 020 1234 700 koodilla "Kepeä kesäkokous"!

 

200 NELIÖN LOFT SAUNAOSASTOINEEN KOKO PÄIVÄKSI, OLKAA HYVÄ

Radisson Blu Aleksanteri Hotellin Loft on täysin uniikki kokoontumis- ja loungetila sohvaryhmineen, saunaosastoineen ja terasseineen. Saunatilat on varustettu huikeilla maisemilla kaupungin kattojen ylle ja lauteilla on hyvin tilaa kymmenelle saunojalle kerrallaan. Kokonaisuudessaan Loftiin mahtuu jopa 50 henkilöä iloiseen kokoontumiseen tai illanviettoon. Varaa heti kaupungin monimuotoisimmat puitteet, oli kyseessä sitten lanseeraustilaisuus tai johtoryhmän päätöksentekohetki!

 

PLAZA BACKYARD TERAZZA

Radisson Blu Plaza Hotellin superviihtyisä terassi toimii erinomaisesti kesällä vaikkapa kokoustaukojen pitopaikkana. Tunnelmallisella sisäpihan terassilla järjestät myös jopa grillijuhlat tiimillesi tai asiakkaillesi!

 

UPEAT UUDISTUNEET MARINAN KOKOUS-, TAPAHTUMA- JA JUHLATILAT - KAHDEN HENGEN KOKOUKSISTA 400 HENKILÖN KONGRESSEIHIN!

Kun haluatte tilaisuudeltanne enemmän, Radisson Blu Marina Palace Hotellin uudet tapahtumatilat ovat teitä varten! Virtaava vesi on inspiroinut uudistuvien tilojen visuaalista ympäristöä. Tämä näkyy mm. harmonisina pintoina, teknologian ja luonnonmateriaalien saumattomana yhteensovittamisena sekä tarpeen mukaan helposti muunneltavina tilaratkaisuina. Olipa kyseessä pieni tiimipalaveri, hallituksen kokouspäivä tai kansainvälinen konferenssi, Marinassa on lupa nauttia.

 

KATSEET KOHTI KESÄÄ JA MERITERASSIA

Radisson Blu Hotel Oulun Meriterassi on vuodesta toiseen Oulun suosituin kesäjuhlapaikka. Niin myös tänä vuonna. Varmista heti juhlasi kaupungin parhaalla paikalla kesäisistä mauista ja elämyksellisistä hetkistä nauttien!

Kaikissa tilaisuuksissa toteutuu 100-prosenttinen asiakastyytyväisyystakuu. Onnistunut kesätapahtuma on siis taattu, jokaista yksityiskohtaa myöten. Tervetuloa viihtymään, Radisson Blu Hotel Oulussa voit kokea kaiken