Kesäpäivä Helsingin puistoissa

Original Sokos Hotel Albertin lähistöllä on paljon puistoalueita, joilla on mahtavaa viettää mukavaa kesäpäivää.

Ollakseen pääkaupunki, myös Helsingin ytimessä on paljon vehreitä puistoalueita, joilla on mukava rentoutua ja viettää kesäpäivää. Original Sokos Hotel Albertin lähellä on myös useita puistoja joinne on kiva suunnata. Tähän olemme koonneet pari esimerkkiä:Vanha kirkkopuisto

Bulevardilla, vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Albertilta, sijaitsee vanha kirkkopuisto, joka on suosittu oleskelupaikka hyvällä säällä. Vanha kirkkopuisto tunnetaan varsinkin paikallisten kesken paremmin nimellä Ruttopuisto, sillä aikoinaan tuhoisan kulkutaudin uhreja haudattiin Vanhan kirkkopuiston ympärillä oleville hautausmaille. Hautausmaat ovat saaneet ajan saatossa väistyä kaupunkirakentamisen tieltä, mutta puistossa olevat paadet muistuttavat vielä tuosta ajasta. Vanhan kirkkopuiston kaunis kirkko on Helsingin toiseksi vanhin kirkko.

 

Sinebrychoffin puisto

Tämä puisto on aivan Albertin vieressä, ja tämä puisto on hyvin suosittu oleskelupaikka erityisesti kesäisin. Milloin siellä pelataan mölkkyä, ollaan picnicillä tai pelataan sulkapalloa. Nimensä tämä puisto on saanut Sinbrychoffien mukaan, sillä Bulevardilla sijaitsee Sinebrychoffin taidemuseo, joka on aivan puiston kupeessa.

 

Kaivopuisto

Kaunis Kaivopuisto on yksi Helsingin tunnetuimpia ja suosituimpia puistoja. Kaivopuistossa, tutummin Kaivarissa, järjestetään silloin tällöin tapahtumia, mutta tänne hakeudutaan myös viettämään aikaa kavereiden ja tuttavien kanssa. Puisto on meren äärellä, maisema on kaunista ja tilaa riittää. Kesällä on mahtava kävellä Kaivarissa merenrantaa pitkin ja ihailla upeita pursia.  Puiston luona on myös kahviloita ja ravintoloita. Tämä noin 20 minuutin kävelymatkan päässä meiltä oleva puisto on ehdottomasti vierailun arvoinen.