Kesäkivaa koko perheelle Vaasassa!

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasassa toivottaa tervetulleiksi kaikenikäiset ja -kokoiset kesälomavieraat!

Vaasan Vaakuna tarjoaa edullista majoitusta koko perheelle. Meiltä löytyy monta eri vaihtoehtoa mukavaan
majoitukseen lasten kanssa. Tervetuloa Vaasaan ja Vaasan seudulle - me odotamme Sinua!

Esimerkit majoitusratkaisuista:

Standard huone lisävuoteelle/pinnasängyllä

Tilava kahden hengen huone joko torille tai sisäpihalle päin jossa suihkullinen/ammeellinen kylpyhuone. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (runkopatja sänky). Huoneessa ei ole minibaaria. 3 huoneessa on vakiovarustuksena pinnasänky, muihin huoneisiin mahtuu pinnis myös hyvin.

Superior-huone yhdistettynä väliovella standard-huoneeseen
Superior-huone on tilava ja viihtyisä huone joko torille tai sisäpihalle päin. Lisävarustuksena huoneessa löytyy kylpytakit ja tossut, vedenkeitin sekä minibar. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteet lapsille. Vaihtoehtoina on joko aukipedattava lisävuode yhdelle lapselle tai aukipedattava sohva kahdelle lapselle. Superior-huone on yhdistettävissä väliovella combi-huoneeksi 160 cm leveän parivuoteellisen kahden hengen huoneen kanssa. Tässä on loistava vaihtoehto suuremmallekin perheelle.

Combi-huoneen varaukset tehdään suoraan hotellista.  
Molempien huonetyyppien muu varustelu: hiustenkuivaaja, silitysmahdollisuus, parkettilattia, ilmastointi, ilmainen wifi.

Standard huoneissa ei ole minibaaria mutta kerroksista 4 ja 6 löytyy käytävältä lukolliset pienet jääkaapit jonne voi tarvittaessa laittaa omia eväitä säilöön. Samoista kerroksista löytyy käytävältä myös mikro.

Lisätiedot ja varaukset:

Vastaaonotosta puh +358 20 780 88 00 vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi
Myyntipalvelusta puh +358 20 780 88 50 sales.vaakunavaasa@sokoshotels.fi

Tekemistä Vaasassa

UNESCO:n maailmanperintökohde

Vaasa tarjoaa monia erilaisia vaihtoehtoja perhelomaan. Luonnonystävät viihtyvät Mustasaaren saaristossa jonka kautta pääsee tutustumaan kuuluisaan UNESCO:n maailmanperintökohteeseen, Merenkurkun saaristoon, joka on Suomen ainoa luonnonperintökohde. Henkeä salpaavan kaunis ajoreitti kulkee suoraan Vaasan keskustasta Suomen pisimmän sillan, Raippaluodon sillan, kautta ja upeiden saaristomaisemien läpi Björköbyssä sijaitsevaan Svedjehamnin satamaan ja maailmanperintökohteeseen. Perillä voit kiivetä Saltkaret-näkötorniin tähystelemään upeita merinäkymiä ja ainutlaatuisia moreenimuodostumia.

Stundars

Aikamatka vanhanajan maalaiskylään Stundarsissa Mustasaaressa voit kokea, millaista elämä oli perinteisessä maalaiskylässä 1900-luvulla. Sulvalla sijaitseva Stundars on Suomen suurimpiin kuuluva museo ja kulttuurikeskus. Museon alueella on noin 60 rakennusta, jotka on siirretty Mustasaaren kylistä ja muualta Vaasan seudulta. Sieltä löytyy aitoja, perinteisiä maalaiskylään kuuluvia rakennuksia, kuten maalaiskauppa, koulu, perinteinen talonpoikaistalo, sekä erilaisia käsityöläistupia. Stundarsissa voi vierailla ympäri vuoden. Museolla on joka vuosi eri teema eli eri vuosi, jota siellä eletään. Vuonna 2017 Stundarsissa eletään Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuotta 1917.

Tropiclandia, Zip Adventure Park, Hoplop ja Swingeling

Vaasassa on useita uimarantoja aivan keskustan tuntumassa. Jos sattuu kolea sää, kylpyläparatiisi Tropiclandiassa on aina kesä tai vaihtoehtoisesti voi suunnata Meijerinkadun HopLop -sisäleikkipuistoon kiipeilemään ja leikkimään. Sepänkylässä sijaitseva Swingeling kutsuu koko perheen leikkimään ja riehumaan yli 1000 m2 viidakkoon. Urheilusta kiinnostuneiden kannattaa myös käydä testaamassa SUP-lautailua Hietasaaren rannassa tai seikkailla puunlatvojen lomassa Zip Adventure Park -seikkailupuistossa.

Wasaline

Wasaline tarjoaa vaivattoman ja kauniin oikotien yli Merenkurkun, päivittäin, matkustajalaivalla m/s Wasa Express. Matka Vaasasta Uumajaan on lyhin merireitti Ruotsiin ja kulkee kauniin UNESCOn maailmanperinnön läpi. Laivalla nautit hyvästä ruoasta ja mukavasta tunnelmasta.

Saaristoristeilyt

Jannen Saluuna sijaitsee Vaasan Saaristossa Kuusisaaressa. Kesällä voit tulla joko omalla tai vuokraveneellä tai turistilaivalla m/s Tiiralla. Matka kestää noin 20 - 35 minuuttia. m/s TIIRA - lähtee Vaasan sisäsatamasta päivittäin ajalla 24.6. - 13.8. 2017

Museot

Lisätiedot ja aukioloajat: museot Vaasa

PowerPark

Pohjanmaalla, 78 km Vaasasta, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 130 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen arvostetuin vapaa-ajankohde. Mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille ja -kokoisille huvittelijoille.

Aava kertun kotitila

Tila sijaitsee Södra Vallgrundin kylässä, 32km Vaasasta, maailmanperintöalueella. Tilalla asustaa sekä perinteisiä että hieman harvinaisempiakin kotieläimiä. Aava Kertun kotitilalla voit viettää rennon päivän nauttien aidosta maalaismiljööstä kahvikupposen ääressä tai vaikka osallistua eläinten harjaukseen ja hoitoon. 

Tapahtumia kesällä

Vaasan kuorofestivaali 9.–13.5.2018

Festivaalikesän avaus! 100 konserttia, 2 000 laulajaa! Pääesiintyjät: Ilo Ensemble, Kraja, Musta lammas, Naiskuoro Välke, Spira Ensemble, Svanholm Singers, Tampereen Filharmoninen Kuoro,Ylioppilaskuoro Pedavoces

YleXpop- ilmaistapahtuma Vaasan torilla 2.6.2018

Lisätietoja tulossa!

FestiVilla 15.-16.6.2018

Villa Sandvikenin omat festit tarjoilevat kattauksen suven parhaita antimia Hietalahden puistossa. Suomen kärkiesiintyjien lisäksi FestiVillassa fiilistellään monipuolisella ruokatarjonnalla, laatuviineillä, pikniktunnelmalla ja Villa Sandvikenin ainutlaatuisella miljööllä. Lapset pääsevät nauttimaan festivaalitunnelmasta omana festipäivänään lauantaina.

Wasa Football Cup 6.-8.7.18

Tapahtuma on lähes 30 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista juniorijalkapalloturnauksista, johon osallistuu yli 250 joukkuetta eri puolelta maailmaa. FootballCup tarjoaa pelaajille ja huoltajille turnauksen kansainvälisessä ilmapiirissä, hyvin hoidetuilla nurmi- ja tekonurmikentillä, joka päivä paljon pelejä ja sopivasti vapaa-aikaa.

Lisätietoja: Wasa Football Cup

UEFA alle 19-v EM–jalkapalloturnaus 16.–29.7.

Lisätietoja: U19

Korsholman Musiikkijuhlat 25.7.–2.8. 

Vaasa festival 27.--28.7.2018

Lisätietoja: Vaasan Festival

Taiteiden yö 9.8.18

Tule ja koe Taiteiden Yö lämpimässä elokuun illassa torstaina 9.8.2018, jolloin kaupunki muuttuu yhdeksi suureksi ihmisten ja kulttuurin olohuoneeksi!

Vaasan Marssi 9.–11.8.2018

Kolmipäiväinen Vaasan Marssi –kävelytapahtuma valtaa Vaasan seudun kadut ja tiet vuosittain elokuussa, tänä vuonna 9.-11.8.18. Vaasan Kävelyklubin järjestämä tapahtuma on Suomen edustajana kansainvälisessä IML-kävelyrenkaassa.

Kaikki tapahtumat löytyvät täältä

MATKAILUNEUVONTA Visit Vaasa Rewell Center 2.krs puh. 06 325 1145 visit.vaasa@visitvaasa.fi Avoinna ma–pe 9–17, la 10–14 

KESÄINFO VAASA Kauppatorilla Avoinna 2018 Kesäkuu–elokuu joka päivä 9–19.