Kaupungin kovin clubi!

Virgin Oil Co.:n clubilla jammaillaan joka viikko niin suomipopin, raskaamman rockin kuin rap-riimienkin tahtiin.
Hurmioklubi houkuttelee lattialle paritanssista kiinnostuneet ja loppuvuodesta ohjelmassa on huippusuosittu Show&Dinner, jonka ohjelmisto tuotetaan suoraan Virgin Oil Co.:lle.
 
Helsingin ytimessä sijaitseva ravintola Virgin Oil Co. ja sen yläkerrassa oleva clubi on avoinna lähes jokaisena vuoden viikonloppuna. Asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaasta livemusiikista ja tarjonta on kattava: suomipopin ja raskaamman rockin lisäksi lavalle nousevat myös Suomen parhaimmat rap-artistit, iskelmää unohtamatta.
-  Valtaosa esiintyjistä on suomalaisia staroja, mutta aina silloin tällöin kutsumme mukaan myös ulkomaisia esiintyjiä. Esimerkiksi maailmallakin erittäin tunnettu Jools Holland tulee esiintymään meille jo toistamiseen 16. maaliskuuta. Jools viihtyi viimeksi kanssamme erittäin hyvin ja halusi nimenomaan päästä uudelleen meille, Virgin Oil Co.:n liikeideapäällikkö Moona Mustonen kertoo.
 
Paritanssit joka keskiviikko
 
Keskiviikkoisin Virgin Oilin yläkerran valtaa Hurmioklubi. Vanhan ajan perinteisiä paritansseja tanssitaan joka viikko vuoden parhaiden iskelmäartistien johdolla. Hurmioklubin seuraava kausi starttaa taas 17.1., jolloin lavan valtaa Kyösti Mäkimattila & Varjokuva. Talven aikana asiakkaita tanssittavat muun muassa Onnenkerjäläiset, Teemu Roivainen sekä Janne Tulkki.
 
Lue lisää Virgin Oil Co.:n kevään clubeista ja tule nauttimaan livemusiikista Suomen ykkösartistien tahdissa!