Kaikki muu paitsi viini on turhaa

Tule ja hurmioidu, sillä uudet asiakasomistajaviinit ovat täällä! Löydät viinit S-ryhmän ravintoloista kautta maan.

Haluamme tarjota asiakasomistajillemme vain parasta. Siksi olemme valinneet uuteen valikoimaamme upeat viinit, jotka asiakasomistajamme saavat muita edullisemmin. Uusien viinien valinnassa on korostettu laatua ja makujen harmoniaa, kestävää kehitystä unohtamatta. Ennen kaikkea tarjoamme asiakasomistajille laadukkaita viinejä edulliseen hintaan. Viinejä, joiden joukosta jokainen löytää omaan makuunsa sopivan.

PUNAVIINI

Gato Negro Nine Lives Reserve
Cabernet Sauvignon
Rubiininpunainen, kypsän hedelmäinen ja pehmeän tanniininen viini on tulvillaan mansikkaa ja kirsikkaa. Hedelmäiset maut sulautuvat pehmeästi pippurin, mustan teen ja vaniljan sävyihin. Sopii mainiosti grillatun ruoan, punaisen lihan ja kypsien juustojen makua korostamaan.

VALKOVIINI

Gato Negro Nine Lives Reserve
Sauvignon Blanc
Vihertävän keltaisen viinin intensiivinen tuoksu on tulvillaan sitrusta ja greippiä. Pehmeässä ja tasapainoisessa maussa on raikasta hapokkuutta. Suosittelemme viiniä vähärasvaisen kalan, äyriäisten, salaattien ja mietojen juustojen kanssa nautittavaksi. 

ROSEEVIINI

Nederburg 1791 Rosé
Etelä-Afrikkalainen Nederburg tarjoaa hempeän vaaleanpunaisen, raikkaan ja hedelmäisen roseeviinin. Nederburg sopii hyvin nautittavaksi sellaisenaan, savustetun lohen, raikkaan salaatin tai kasvisruoan kanssa.

KUOHUVIINI

Carrington Vintage Brut
Kuplia kaipaaville australialainen Carrington on elegantti vaihtoehto. Erittäin kuiva, keskihapokas ja kypsän sitruksinen kuohuviini on oiva juomavaihtoehto ruokaisille salaateille, kalalle sekä äyriäisruoille ja kevyille liharuoille. Sopii mainiosti seurusteluun sekä aperitiiviksi. 

SAMPPANJA

Nicolas Feuillatte Champagne Brut 
Viinikavalkadin tyylikäs kuningatar on ehdottomasti Nicolas Feuillautten samppanja, joka toimii yhtä hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Champagne Brut on pehmeän hedelmäinen, jossa voi aistia omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.

 

Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan.

Puna-, valko-, rosee- ja kuohuviini 19,95 € S-Etukortilla (norm. hinta 29,95 €) / 75 cl pullo

Samppanja 39,95 € S-Etukortilla (norm. hinta 69,95 €) / 75 cl pullo