Kahden Manun illallisella suunnittelija Paola Suhonen

Hotellimme uuden konseptin suunnittelija, lahjakas Paola Suhonen, illallisti Bistro Manussa ihailemansa isän kanssa.

"Yrittäjäisäni on aina painottanut työn tekemisen tärkeyttä. Sitä, että kukaan ei tee unelmia todeksi sun puolesta. Isä raivasi tiensä köyhistä oloista omilla avuillaan. Jos faija uskalsi olla rohkea ja työteliäs niissä oloissa, miksen minäkin nyt ja tässä päivässä. Haaveiden toteuttamiseksi on vaan tehtävä kovasti töitä.

Olen aina ollut isän tyttö, hän on minulle super-rakas ja eräänlainen henkinen tiennäyttäjä korkean moraalinsa vuoksi.

Ruoka on oikeastaan ainoa asia, mikä meidät erottaa. Isän lempiruokaa on lihapullat ja pekoni, minä olen ollut kasvissyöjä jo 12-vuotiaasta asti."

Bistro Manussa tytär söi Manun papu-kasvispihvin perunamuusilla, isä valitsi tällä kertaa punajuurilohta.