Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylä, Luxury Hotel Awards, The Luxury Guide Awards

Jyväskylän Paviljongille tunnustusta kansainvälisissä kilpailuissa

Jyväskylän messu- ja kongressikeskuksen yhteydessä sijaitseva Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut jälleen tunnustusta matkailualan kansainvälisissä kilpailuissa.

Solo Sokos Hotel Paviljongille The Luxury Travel Guide Awards –voitto sekä World Luxury Hotel Awards –ehdokkuus
 

Jyväskylän messu- ja kongressikeskuksen yhteydessä sijaitseva Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut jälleen tunnustusta matkailualan kansainvälisissä kilpailuissa. The Luxury Travel Guide Awards –kilpailussa Suomen parhaaksi cityhotelliksi valittu Solo Sokos Hotel Paviljonki on tänäkin vuonna ehdolla myös World Luxury Hotel Awards–gaalassa.
 

Solo Sokos Hotel Paviljonki on valittu The Luxury Travel Guide Awards 2016 –kilpailussa Suomen parhaaksi cityhotelliksi. Luxury City Hotel of the Year –valinnan tehnyt raati totesi Solo Sokos Hotel Paviljongin olevan enemmän kuin luksushotelli, joka tarjoaa monipuoliset ja turvalliset palvelut matkailijoille ympäri maailmaa. Perusteluissa kiiteltiin myös Solo Sokos Hotel Paviljongin sijaintia hyvien paikallisten palvelujen äärellä.

Kansainvälinen The Luxury Travel Awards -organisaatio palkitsee vuosittain korkeatasoisia matkailualan yrityksiä erinomaisista suorituksista. Palkinnot myönnetään useassa sarjassa, maanosittain ja maittain, tarkoituksena löytää parhaat matkailualan toimijat joka puolelta maailmaa.
 

Solo Sokos Hotel Paviljonki on valittu viralliseksi ehdokkaaksi myös vuoden 2016 World Luxury Hotel Awards –gaalaan.

World Luxury Hotel Awards on yksi maailman arvostetuimmista hotellialan kilpailuista, jota on kuvailtu alan Oscar-gaalaksi. Siinä menestyvät vain erinomaiset hotellit, jotka ovat panostaneet paitsi puitteisiin, myös palvelujen monipuolisuuteen ja laatuun. Parhaista parhaimman hotellin edellytyksenä ei ole vain hyvä ruoka ja palvelu, vaan entistä enemmän merkitsevät asiakkaan yksilöllinen huomioinen, yllätyksellisyys ja vieraanvaraisuus. 

Viime vuonna Solo Sokos Hotel Paviljonki voitti  World Luxury Hotel Awards–kilpailussa kaksi sarjaa:  jyväskyläläishotelli valittiin parhaaksi Suomen Best World Luxury Hotel- että Best World Luxury Design Hotel –kategorioissa.

Kilpailuun osallistuneet hotellit ovat asiakkaiden ehdottamia. Voittajat valitaan matkailualan ammattilaisista koostuvan kansainvälisen raadin arvioiden sekä hotellivieraiden antamien äänien perusteella.