Juhlavuoden samppanja kruunaa omistajaviinit

Mainio laatu-hintasuhde. Tällä periaatteella on valittu omistajaviinit, joita pääset nauttimaan S-ryhmän ravintoloissa.

Omistajaviineihin kuuluu perinteisesti hyvin sekä seurustelu- että ruokaviineiksi sopivat puna-, valko- ja kuohuviini. Nyt valikoima täydentyy laadukkaalla Nicolas Feuillatte -samppanjalla, joka juhlii 40 juhlavuottaan.

Puna- ja valkoviinin tuottaja on australialainen Banrock Station. Punaviini on täyteläinen ja mehevän luumuinen Banrock Station Shiraz ja valkoviini trooppisen hedelmäinen Banrock Station Chardonnay.

Kuohuviininä on Barone Montalto Vino Spumante Brut. Barone Montalton viinit ovat Suomen suosituimpia italialaisia viinejä ja tunnetusti hyvin suomalaisten viininystävien makuun sopivia.

Omistajaviinien kruununa on samppanja, joka tulee maailman kolmanneksi suurimmalta samppanjatuottajalta. Nicolas Feuillatte Brut juhlistaa hetkiä ja sopii mainiosti myös ruokahalua herättäväksi alkumaljaksi – tai vaikka läpi aterian juotavaksi.
 

Omistajaviinejä pääset nauttimaan S-ryhmän ravintoloissa kautta maan. Hinta S-Etukortilla 19,95 €/plo 75 cl (norm. 29,95 €), samppanja 39,95 €/plo 75 cl (norm 69,95 €).