Juhlat omassa kabinetissa

Toiveidesi mukaiset juhlat ja tapahtumat sinun väellesi omaan tilaan

Juhlat oman väen kanssa mielessä? Olette lämpimästi tervetulleita vieraaksemme Original Sokos Hotel Puijonsarveen juhlimaan tärkeitä hetkiä yhdessä ystävien kanssa.

Meillä Puikkarissa on tunnelmallisia tiloja, joihin luomme juuri juhliisi sopivan menun ja tunnelman.

 

Kun kaipaat juhliisi timanttien säihkettä, on upea legendaarinen Puikkarin juhlasalimme paras valinta. Puikkarin salissa luodaan upea tunnelma niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmällä.

Kun rakastat nauttia illallista Kuopion kattojen yllä, on meidän Manfred paras valinta. Manfred on pienille ryhmille sopiva, sympaattinen tila hotellimme jugend puolella, Kuopion kattojen yllä.

Kun kaipaat ripauksen ranskalaista tunnelmaa, on meidän Klubi- tai Sophie-kabinetti paras valinta. Klubi-kabinetissa herkutellaan niin keittiömestareiden luomilla herkuilla kuin kauniilla Snellmaininpuiston maisemalla. Kauniiseen lasiovelliseen Sophie-kabinettiin luomme ihanan illan myös isommalle seurueelle.

Näiden muutaman tilaesimerkin lisäksi meillä on yli kaksikymmentä muuta tapahtumatilaa, joihin luomme juhlan ja tapahtuman toiveidesi mukaan. Soitathan meille ja suunnitellaan yhdessä ihana hetki sinulle ja ystävillesi!

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
Puh./ Tel. +358 (0)10 7629 500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/ min)

sales.peeassa@sok.fi