Jouluista aikaa perheen kanssa

Listasimme parhaat paikat koko perheen yhteiseen hauskanpitoon!

1. La Famiglian Winter Menu – Ihania Italian makuja

Talven tuiskuja vastaan tarvitaan paljon herkuttelua ja iloista yhdessäoloa. Winter Menu on nimestään huolimatta täynnä Italian auringon lämpöä! Saatavana Flamingon ja Helsingin keskustan La Famigliasta. Katso menut ja varaa pöytä »

2. Hauska Pastasunnuntai Rossossa 

Yksi kulho pastaa, kolme eri kastiketta ja juustoa. Helppoa ja herkullista! Mikä olisi mukavampaa kuin viettää perheen kesken pikkujouluja Rossossa. Tutustu ja varaa pöytä »

3. Lapsille oma leikkipaikka Chico'sissa

Myös Chico's on kiva vaihtoehto koko perheen pikkujouluille! Ruokalistalta löytyy herkkuja niin aikuisille kuin lastenkin makuun. Viikissä ja Tikkurilassa lapsille on oma leikkinurkka. Joulukuussa ravintoloissa kiertää erityisen odotettu yllätysvieras – pysy kuulolla! Katso lähin Chico's »

4. Amarillo sopii yhteiseen herkutteluun 

Amarillon menu on täynnä pieniä, edullisia annoksia, jotka on kuin nakutettu pikkujouluihin. Tilaa, maistele, jaa perheenjäsenten kanssa – ja aloita uusi kierros. Lasten omalta ruokalistalta löytyykin lasten suosikkiannoksia hampurilaisista ja ranskalaisista aina kanaan tai lihapulliin. Löydä lähin Amarillo »

5. Hyppää Jouluratikan kyytiin!

Ihastele maisemia nauttien samalla glögiä ja pipareita joulumusiikin soidessa taustalla. Saat meiltä myös tonttulakin ja sen mukana maukkaan edun! Ajelua ei tarvitse varata etukäteen, vaan liput ostetaan paikan päällä. Liput 10 € S-Etukortilla (norm. 12 €), lapset 5 €. Katso aikataulu »
 

Katso lisää ideoita pikkujouluihin »