Tuomaan Markkinat Helsingin Senaatintorilla

Joulu alkaa Helsingin Aleksanterinkadulta

Original Sokos Hotel Helsinki sijaitsee aivan keskellä jouluista Helsinkiä. Lue lisää vinkkejämme Helsingin joulutapahtumiin.

Tunnelmallinen joulu alkaa Aleksanterinkadulta

Original Sokos Hotel Helsingin sijainti Senaatintorin läheisyydessä, Aleksanterinkadun vierellä, tuo Helsingin joulunajan tapahtumat helposti vieraidemme ulottuville. 
 

Aleksin joulukadun avajaiset

Tontut ja enkelit valtaavat 20.11. Aleksanterinkadun, kun joulukatu avautuu joulukulkueineen ja kadun hienot jouluvalot syttyvät.
 

Tuomaan Markkinat

Senaatintorin 3.12. alkavilla Tuomaan markkinoilla voi tehdä ostoksia käsityöläistuvissa ja pientuottajien kojuissa, herkutella hyvällä ruoalla ja ajella tunnelmallisella vanhan ajan karusellilla. Tuomaan markkinat, 3.–22.12. Ma-pe klo 11–20, la ja su 10-19. www.tuomaanmarkkinat.fi

 

Lucia-kulkue

Lauantaina 13.12. klo 18 alkaen Lucia-neito tuo valoa talvi-iltaan. Kaunis Lucia-kulkue tonttuineen ja hevosineen lähtee liikkeelle Senaatintorilta.
 

Uusi vuosi

Joulun aika huipentuu uuteen vuoteen, joka sekin vaihtuu juhlavasti missäpä muualla kuin Senaatintorilla. Upea uuden vuoden ohjelma puheineen ja esityksineen päättyy Helsingin taivaan valaisevaan ilotulitukseen keskiyöllä.

 

Kaikista joulutapahtumista kipaisee kätevästi hotellin lämpimään tunnelmaan parissa minuutissa.