Johtajamme vinkit tapahtumien Tallinnaan

Kesäinen Tallinna on täynnä hauskoja yllätyksiä ja mielenkiintoisia tapahtumia. Klaus Ek, jolla tuli kesäkuussa tasan vuosi täyteen Tallinnan Sokos Hotellien johtajana, näyttää tietä Tallinnan värikkäässä tapahtumaviidakossa. Tutustu Klausin laatimaan TOP 3 -suosituslistaan.

Kesäinen Tallinna on täynnä hauskoja yllätyksiä ja mielenkiintoisia tapahtumia. Klaus Ek, jolla tuli kesäkuussa tasan vuosi täyteen Tallinnan Sokos Hotellien johtajana, näyttää tietä Tallinnan värikkäässä tapahtumaviidakossa. Tutustu Klausin laatimaan TOP 3 -suosituslistaan:

  1. Heinäkuun 16. vietetään Tallinnan musiikkikesän huippuhetkeä, kun Laululavalla esiintyy suosittu Guns N' Roses. Osta lippu täältä.
     
  2. Original Sokos Hotel Virun ravintolassa matkataan 20.–22. heinäkuuta ajassa taaksepäin Georg Otsin ja Olavi Virran ihmeelliseen aikaan. Legendojen tunnetuimpia lauluja esittävät Rainer Vilu (Georg Ots) ja Jani Koskinen (Olavi Virta) yhdessä viisihenkisen orkesterin kanssa. Osta lippu.
     
  3. Perjantaisin ja lauantaisin kello 20.00 Original Sokos Hotel Virun vasta uusitussa ravintola Amarillossa voi osallistua elämykselliseen illalliseen - The Tableen. The Table -pöydän ääreen istahtaa enintään kahdeksan illallistajaa, tuttuja ja tuntemattomia. Lue lisää ja varaa paikkasi. Voit varata The Tablen myös omalle seurueellesi, sopii loistavasti vaikka kokouspäivän päätteeksi tai syntymäpäivän viettoon.
  1. Lisävinkki lokakuulle: Ole ajoissa liikkeellä ja varaa jo nyt paikkasi ravintola Merineitsi show & dinner -ravintolasta, jossa voi taas lokakuusta alkaen nauttia maailmanluokan viihteestä. Lue lisää upeasta "Forever Young" -revyyesityksestä ja osta liput upeaan kabareeiltaan täältä.