Järjestä tiimipalaveri Presidentin tilavassa sviitissä!

Original Sokos Hotel Presidentin sviitissä pidät vaikka rennon tiimipalaverin työmatkanne yhteydessä.

Original Sokos Hotel Presidentin sviitit soveltuvat mainiosti niin virallisiin tapaamisiin, kuin pieniin ja rentoihin kokouksiinkin. 

Junior Sviitti:

Tilavassa 78m2 saunallisessa Junior Sviitissämme vietätte omassa rauhassa saman päivän aikana tiiminne kokouksen kuin näyttävän saunaillankin. Olohuoneessa on 8 hengen ruokailupöytä, joka soveltuu mainiosti myös kokouskäyttöön.

Presidentti Sviitti:

Lähes sadan neliön ylellisessä Presidentti Sviitissämme puolestaan järjestät Sinulle tärkeän tapaamisen todella juhlavissa puitteissa. Olohuoneessa sohvaryhmä sekä ruokailupöytä 8 hengelle, joka soveltuu myös kokouskäyttöön. Onnistuneen työpäivän jälkeen on mukava rentoutua sviitin omassa saunassa ja poreammeessa tutun työporukan kesken.

Perusvarustelun lisäksi sviiteissämme lisävarusteena myös kaksi taulu TV:ta sekä kahvin-/teenkeitin, kylpytakit ja tossut sekä ylellisiä kylpytuotteita. Kokousvarustelut ja -tarjoilut voit tilata sviittiin etukäteen.

 

Varaukset kätevimmin suoraan netistä:

https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

tai myyntipalvelumme kautta:

Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. +35820 1234 600
ma-pe klo 8-20

Yksittäiset huonevaraukset kaikkiin Sokos Hotelleihin
Myyntipalvelun aukioloaikojen ulkopuolella huonevaraukset suoraan hotelliin. Hotellien yhteystiedot löytyvät jokaisen hotellin omalta sivulta.

Kokous- ja ryhmämajoitusvaraukset pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleihin (ma-pe klo 8-18)
Ryhmävaraukset ja yksittäiset kokousvaraukset pääkaupunkiseudun ulkopuolella suoraan hotelliin. Ryhmän koko min. 11 henkeä.

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min