Grand Tammer, isänpäivä, brunssi, buffet

Isänpäivän Super Breakfast -brunssi loisteliaassa juhlasalissamme

Isänpäivänä hemmotellaan isiä Super Breakfast -brunssilla

Grand Hotel Tammerin isänpäivän Super Breakfast -brunssi katetaan upeaan juhlasaliimme sunnuntaina 8.11.2020.

Runsaassa buffetpöydässä löytyy vaihtoehtoja kaikille mm. kylmän pöydän antimista savulohta, paikallisen palvaamon herkullisia leikkeleitä, juustoja, raikkaita vihanneksia ja hedelmiä, jugurtteja, marjoja ja pähkinöitä. Leipäpöydässä paikallisen leipomon leipiä, vastapaistettuja croissantteja ja marmeladia. Lämpimästä pöydästä mm haudutettua puuroa, munakokkelia, lämpimiä kasviksia, paikallista bratwurstia ja tietysti mustaa makkaraa. Isänpäivän hemmottelubrunssin kruunaa talossa leivotut muffinssit, suklaacookiet sekä tietysti kermakakku. Historialliset puitteet Grand Tammerin salissa hopeatarjoiluastioineen takaavat loisteliaan tunnelman ja herkkuja kaikille aisteille.

Isänpäivän Super Breakfast -brunssi katetaan Grand Hotel Tammerin juhlasaliin sunnuntaina 8.11., kattaukset ovat kello 11.00 ja kello 13.30. Super Breakfast: 23 eur/hlö ja lapset 1 eur/ikävuosi (0-12-vuotiaat).


Lisätiedustelut ja pöytävaraukset:
Puh. 020 1234 630 (ark. klo 9–16) tai sales.tampere@radissonblu.com

 

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Kannustamme niin henkilökuntaamme kuin vieraitamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Ravintola- ja kokoustilojen turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja ja ravintolan puitteista riippuen tarjoilujen osalta myös kattausaikoja. Jokaiselle asiakkaalle on varattu oma istumapaikka.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.