konsta punkka

Instagram-tähti Konsta Punkka ryhtyy kotimaan matkailulähettilääksi

Luontokuvaaja, Instagram-ammattilainen Konsta Punkka lähtee kiertämään Suomea kotimaan matkailulähettiläänä. Sokos Hotels -ketju on palkannut oravakuiskaajanakin tunnetun Punkan kuvaamaan parhaita luontokohteita yhdeksällä Sokos Hotels -paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle.

Luontokuvaaja, Instagram-ammattilainen Konsta Punkka lähtee kiertämään Suomea kotimaan matkailulähettiläänä. Sokos Hotels -ketju on palkannut oravakuiskaajanakin tunnetun Punkan kuvaamaan parhaita luontokohteita yhdeksällä Sokos Hotels -paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Suomalainen hotelliketju haluaa painottaa, että upea luonto on hyvä syy matkailla kotimaassa - aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Konstan matkassa kiertää myös hänen eläinkuvistaan koostettu valokuvanäyttely.

Instagrammaajasta matkailulähettilääksi

Konsta Punkka kiertää kesällä kuvaamassa suomalaisia luontomaisemia, kuten Vuokatin ja Kolin vaaroja, Lahden järvimaisemia sekä merellistä Oulua. Kuvia voi seurata Sokos Hotellien sosiaalisen median kanavissa (Pinterest ja Instagram @sokoshotels ja facebook.com/sokoshotels) 3.6. alkaen, sekä Konsta Punkan Instagram-tilillä @kpunkka.

  • Lähdimme yhteistyöhön Konsta Punkan kanssa, koska hänellä on kyky näyttää suomalaisen luonnon kauneus ainutlaatuisella tavalla. Hän jos joku pystyy edistämään kotimaan matkailua tarjoilemalla maamme matkailuhelmet yleisölle houkuttelevalla tavalla, sanoo Sokos Hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie.
  • Luonto- ja lähialuematkailu ovat nousevia trendejä. Luontoa kannattaakin tuotteistaa kotimaan matkailun kehittämiseksi. Luonnon huvipuistomme voittavat monta ulkomaan matkakohdetta, Vitie jatkaa.

Konsta Punkan valtavan seuraajajoukon kautta mahdollistetaan matkailualueiden tunnettuus myös uusien kohderyhmien parissa. Suomen tämän hetken suosituimmalla instagrammaajalla on jo yli 275 000 seuraajaa.

  • Kiinnostus suomalaiseen luontoon alkoi jo lapsena, kun kävin säännöllisesti isoisäni kanssa metsässä. Olen innoissani, että pääsen Sokos Hotellien matkassa tutustumaan laajemmin kotimaamme luontoelämyksiin ja -maisemiin, Konsta Punkka sanoo.

 

Oravakuiskaajan valokuvanäyttely esillä Sokos Hotelleissa

Luontokuvaajan suosio alkoi oravakuvista ja oravat ovat edelleen hänen ykköshahmojaan. Koskettavat ja herkät eläinkuvat  syntyvät luottamuksesta. Konsta on itse opiskellut taidon puhua oraville, joka kyky on tuonut hänelle lempinimen oravakuiskaaja.

Konstan parhaat eläinvalokuvat on yhteistyön myötä koottu myös valokuvanäyttelyksi. Näyttely kiertää Konstan matkassa yhdeksän paikkakuntaa.

Kuvauskiertueen ja Oravakuiskausta -valokuvanäyttelyn aikataulu:

Helsinki, Original Sokos Hotel Presidentti             26.-31.5.

Turku, Break Sokos Hotel Caribia                           1.-3.6.

Lappeenranta, Original Sokos Hotel Lappee        3.-5.6.

Nurmes, Break Sokos Hotel Bomba                       9.-11.7.

Vuokatti, Break Sokos Hotel Vuokatti                      11.-14.7.

Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone       29.-31.7.

Oulu, Original Sokos Hotel Arina                              5.-8.8.

Rovaniemi, Original Sokos Hotel Vaakuna            8.-11.8.

Koli, Break Sokos Hotel Koli                                     myöhemmin syksyllä

 

Lisätietoja:

Outi Vitie, markkinointijohtaja, Sokos Hotels, outi.vitie@sok.fi, puh. 050 66 287

Konstan haastattelupyynnöt kiertuepaikkakunnilla sekä lisätiedot:

Tanja Holmberg, Pieni Ideapuoti Oy, tanja@pieni-ideapuoti.fi, puh. 050 327 8923

Tutustu Konsta Punkan kuviin Instagramissa: instagram.com/kpunkka