pikkujoulu show komedia

Ilta Hahmon kanssa komediashow

Mitä tapahtuu, kun sketsihahmo heitetään talkshown pyörteisiin? Ilta hahmon kanssa -pikkujoulushowssa räiskyvät sketsihahmot heittäytyvät yllättäviin tilanteisiin, unohtumattomiin hetkiin tai meneviin biiseihin täysillä. Tule sinäkin viettämään Ilta hahmon kanssa!

SKETSIHAHMOJEN NÄYTÖNPAIKKA

 

Tule nauramaan itsesi tärviölle kun sketsihahmo heitetään talkshown pyörteisiin. Miten sketsihahmo käyttäytyisi Napakympissä, minkä biisin sketsihahmo laulaisi karaokessa, osaako sketsihahmo räpätä tai puhua norjaa? Ilta hahmon kanssa -pikkujoulushown näyttelijät pääsevät kaikkina iltoina yhdessä yleisön kanssa luomaan upouuden sketsihahmon, joka heittäytyy musiikin, tehtävien ja haasteiden maailmaan.

 

Ilta hahmon kanssa -pikkujouluesitys on sketsihahmojen, improvisaation ja musiikin täyteinen show, jonka vieraana on aina yleisön avustuksella luotuja uniikkeja hahmoja. Ilta on täynnä hauskoja käänteitä, uskomattomia tarinoita ja talkshow-tunnelmaa. Tässä showssa sukelletaan tarinoihin, jollaisia ei koskaan kuviteltu olevankaan ja kaikki luodaan yleisön silmien edessä. Ja kuten jokaisessa aidossa talkshowssa, myös tällä kertaa musiikki on olennainen osa iltaa.

 

Ilta hahmon kanssa -pikkujoulushowssa kolme näyttelijää johdattavat yleisön viihdyttävään talkshow-ohjelmaan, jossa erilaiset ja räiskyvät hahmot pääsevät kertomaan elämästään ja toteuttamaan mitä eriskummallisimpia tehtäviä viihdyttääkseen talkshow-yleisöä.

 

Tämä ilta on täynnä rentoa ja hauskaa yhdessäoloa, josta ei yllättäviä tilanteita, unohtumattomia hetkiä tai meneviä biisejä puutu. Tule sinäkin viettämään Ilta hahmon kanssa!


 

Original Sokos Hotel Vaakuna

Show @ Ravintola Doris

Dinner @ Frans & Cherie / Amarillo

 

Esitykset: PE 23.11. & LA 24.11. // PE 30.11. & LA 1.12.

Showtime: klo 20.30

Kesto: 1,5 h väliajan kanssa

 

Show & Dinner:

Frans & Chérie 60 €

Amarillo alk. 58 €

Pelkkä lippu: 18€