SpåraKOFF Jouluratikka

Hyppää Jouluratikan kyytiin! – Reitti ja aikataulu

Legendaarinen SpåraKOFF on nyt Jouluratikka! Nonstoppina ympäri Helsingin keskustaa kulkeva elämysratikka on nopein tie pikkujoulufiilikseen.
Ihastele maisemia nauttien samalla glögiä ja pipareita joulumusiikin soidessa taustalla. Saat meiltä myös tonttulakin ja sen mukana maukkaan edun!
 
Jouluinen SpåraKOFF on liikkeellä 24.11.–23.12. keskiviikosta lauantaihin. Ajelua ei tarvitse varata etukäteen, vaan liput ostetaan paikan päältä. Hyppää kyytiin Mikonkadun pysäkiltä ja nauti matkasta! Käytössämme on koronapassi, joka kysytään kaikilta yli 16-vuotiailta. Lue lisää »
 
Liput: 10 € S-Etukortilla (norm. 12 €), lapset 5 €. 
 
Reitti: Mikonkatu – Kaisaniemi – Hakaniemi – Kallio – Urheilutalo – Helsinginkatu – Ooppera – Mannerheimintie – Lasipalatsi – Aleksanterinkatu – Kauppatori – Kruunuhaka – Varsapuisto – Mikonkatu. Kyytiin pääsee vain Mikonkadulta!
 
Aikataulu: Lähdöt tasatunnein klo 14–20 (tauko klo 16–17). Yksi kierros kestää noin tunnin, viimeinen lähtö klo 20. Jouluratikka kulkee 24.11.–23.12. keskiviikosta lauantaihin.
 

Varaa SpåraKOFF yksityistilaisuuteen! 

Voit varata SpåraKOFFin myös yksityiskäyttöön tai vaikka firman pikkujouluihin Jouluratikan kiertoajeluaikataulun ulkopuolella. Yli 15 hengen tilaisuuksissa tarkistamme kaikilta osallistujilta koronapassit. Katso tarkemmat tiedot ja varaa »