Hotellimme palvelut vierailusi aikana

Hotellimme kaikki palvelut ovat käytettävissäsi tuttuun tapaan.

 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme huolehtiaksemme hotellin turvallisuudesta ja hygieniasta, jotta voitte rauhallisin mielin viihtyä vieraamme. Tulethan meille vain terveenä. Muistathan huolehtia käsihygieniasta ja pitää riittävää etäisyyttä toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Käytäthän maskia liikkuessasi hotellin yleisissä tiloissa.

Työskentelemme Sokos Hotelleissa jatkuvasti paremman huomisen eteen. Haluamme vähentää luonnon kuormitusta muun muassa säästämällä vettä ja vähentämällä kemikaalien käyttöä. Ja tähän tarvitsemme sinua. Jos viivyt luonamme pidempään kuin yhden yön, emme automaattisesti siivoa huonettasi vierailusi aikana. Mikäli haluat, että huoneesi siivotaan, ilmoitathan asiasta hotellin vastaanottoon.

Hotellimme palvelut toistaiseksi:

Aamiainen

-Original-aamiaisemme on tarjolla Presidenttisalissa arkisin klo 6:30-10, lauantaisin klo 7-11 ja sunnuntaisin klo 7-11:30.

-Ruuhkaisina aamuina käytössämme on porrastetut kattaukset, jotta aamiaiskokemus on mahdollisimman turvallinen ja miellyttävä. Noudatathan ystävällisesti omaa kattausaikaasi.

-Huoneaamiaisen voit tilata vastaanotosta. Huoneaamiaisen hinta on 15,95€/hlö.

-Huoneaamiaisella ei tarvita koronapassia.

Bistro Manu

-Bistro Manu on avoinna maanantaista torstaihin klo 11-23, perjantaisin klo 11-00  ja lauantaisin klo 15-00. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Ravintola on sunnuntaisin suljettu.

-Bistro Manussa on käytössä koronapassi. Ilman koronapassia voit tilata huoneeseen ruokaa huonepalvelusta.

Coffee Bar

-Coffee Bar hotellin vastaanotossa palvelee 24/7. Yöllä klo 01-05 Coffee Barista voi ostaa tuotteita vain mukaan.

-Coffee Barista voit ostaa pientä syötävää, kahvia, teetä ja kylmiä juomia. Tällä hetkellä hotelliaula ei ole anniskelualuetta, joten koronapassia ei vaadita Coffee Barissa.

Kuntosali

-Hotellin kuntosali on hotellivieraiden käytettävissä klo 6-23. Samanaikaisten kuntoilijoiden määrää on rajoitettu.

Asiakassaunat ja uima-allas

-Asiakassaunat ovat lämpimänä aamuisin klo 6:30-10 ja iltaisin klo 17-22. Noudatathan saunoilla turvavälejä ja rajoitusten mukaisia asiakasmääriä.

Vierailuaika

-Muiden kuin hotellissa majoittuvien vierailuja hotellihuoneissa rajoitetaan altistusriskin vuoksi. Toistaiseksi hotellihuoneissa voivat oleskella vain hotelliin kirjautuneet henkilöt. Ulkopuolisia henkilöitä voi tavata hotellin aulatiloissa hotellin järjestyssääntöjä ja yleisiä hyviä tapoja noudattaen.

 

Henkilökuntamme on täällä Sinua varten 24h vuorokaudessa. Olethan meihin yhteydessä, mikäli voimme olla avuksi. Muistathan että hotellimme on savuton.

Sydämellisesti tervetuloa suomalaisten tunnelmien Presidenttiin!

 

Päivitämme palveluidemme aukioloja sekä toimintamallejamme ajankohtaisen ohjeistuksen mukaan.