Helsingin Oficina on uudenlainen ravintolaelämys

Helsingin Kaivopihalle on avattu uusi Restaurante & Club Social Oficina. Se on yllätyksellinen ja sosiaalinen ravintolaelämys, joka ravitsee sielua ja kehoa.

Oficina on täynnä Latinalaisen Amerikan seikkailuntäyteisiä makuelämyksiä, herkullisia drinkkejä ja jännittäviä kohtaamisia. Ravintola tarjoaa mieltä hiveleviä nautintoja: ruokaa, juomaa, musiikkia ja hyvää seuraa.

"Älkää tyytykö vähempään kuin syntisen hyvään ruokaan ja rakkauden täyteisiin juomiin, sillä elämä on liian lyhyt. Avatkaa siis nutturanne ja löysätkää kravattejanne ja tulkaa Oficinaan nauttimaan! Trabajo y Fiesta!" kehottaa Padre Miguel, joka on kierrellyt Helsingin katuja, kapakoita ja syrjäisiä kujia levittämässä ilosanomaa ravintola Oficinasta.

"Oficinasta löydät koko Latinalaisen Amerikan mantereen maut ja tunnelmat, aina lämpimistä ja mausteisista Meksikon kujista Chilen tasankoihin. Kaikki ruokamme tehdään rakkaudella hehkuvan kuumassa puuhiiligrillissämme elävällä tulella. Tule kokemaan myös Oficinan drinkit, jotka sekoitetaan intohimolla ja pienellä twistillä," kertoo Oficinan ravintolapäällikkö Kaisa Männistö.

Tutustu Helsingin kuumimpaan lattarimestaan, jossa kipinöi muuallakin kuin puuhiiligrillin arinalla: www.oficina.fi, Facebook www.facebook.com/oficinahelsinki ja Instagram @oficinahelsinki ja liity Padre Miguelin tavoin Oficinan kasvavaan fanijoukkoon.

Señoritas y Señores, hasta luego ja nähdään Oficinassa!

Lisätietoja:

Kaisa Männistö
Ravintolapäällikkö
Restaurante & Club Social Oficina
Kaivopiha, Mannerheimintie 5, Helsinki
kaisa.mannisto@sok.fi
Puh. 010 766 4050