Hauska kesäloma Tampereella Ilveksessä

SuperPark, Särkänniemi, FlowPark,Ti-Ti Nallen koti, Zones by Särkänniemi, Muumimuseo ja Näsinneula. Kesäloma Tampereella on elämyksiä täynnä!

 

Zones by Särkänniemi on uuden ajan viihdekeskus Lempäälän Ideaparkissa, joka tarjoaa hauskaa tekemistä jokaiselle! Viihdekeskus on jakautunut useaan eri zoneen eli alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Paras tapa vierailla Zones by Särkänniemessä on ostaa päivälippu Ilveksen vastaanotosta hintaan 18€ /kpl ja nauttia koko puiston tarjonnasta!

 

Särkänniemi on hauska käyntikohde koko perheelle. Särkänniemi-rannekkeella nautit koko päivän huvipuiston laitteista, Koirämäen Puistosta, Akvaariosta ja Planetaariosta sekä voit ihailla Tamperetta Näsinneulan näkötornista. Rannekkeita on myynnissä vastaanotossa. Alle 120cm 37€/kpl ja yli 120cm 42€/kpl.

 

Aktiivinen perheen kiitää SuperPark Särkänniemeen, koko perheen liikunnalliseen sisäaktiviteettipuistoon. Täältä löytyvät hauskimmat huvit säällä kuin säällä. Skeittaa, scoottaa, kiipeile ja heitä ilmavoltteja! Hotellin vastaanotosta voit ostaa Superpark-sisäänpääsylippuja hintaan 17€ /kpl.

 

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lippuja myynnissä vastaanotossa 23€/kpl.

 

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tutustu muumien tarinoihin ja tee talviloman hauskimmat ostokset muumikaupassa.

 

Ti-Ti Nallen koti Lempäälän Ideaparkissa on täynnä elämyksiä koko perheelle. Kodin yhteydessä sijaitsevaan Ti-Ti Nallen Puotiin on vapaa pääsy. Matkaa meiltä Ilveksestä Ideaparkiin on vain 17 km. Lippuja on myynnissä Ilveksen vastaanotossa.

 

Original Sokos Hotel Ilveksessäkin huvitellaan kesäkaudella 17.6.-11.8.2019. Lapset saavat hotelliin tullessaan Ipana-klubi rannekkeen, jota näyttämällä voi hotellin ravintoloissa juoda ruokailun yhteydessä(pois lukien aamiainen) limua ja mehua niin paljon kuin jaksaa.

Leikkihuoneessa aika kuluu piirtelyn, leikin ja touhun parissa.

Saunat lämpenevät aamuisin 17.6. - 11.8.2019 klo 7.00 - 11.00 ja iltaisin klo 17.00 - 22.00 sekä porealtaassa porisee. Vesipedot pulahtavat uima-altaaseen, lastenallas sopii perheen pienimmille.

Buffetaamiainen on yksi loman isoista iloista. Mitä me tänä aamuna herkuttelisimme?

 

Tervetuloa kesälomalle Tampereelle! Vastaanottomme väki auttaa mielellään kesäpäivän ohjelman suunnittelussa.

 

Tee varaus tästä