Hartwall Arena elämäni vain elämää ultra bra

Hartwall Arenan tapahtumat joulukuussa 2017

Pasila on taas tapahtumia tulvillaan! Joulukuussa Hartwall Arenalla on mahdollisuus nauttia mm. Suvi Teräsniskan, Ultra Bran ja Vain Elämää- ohjelman supertähtien huikeista tunnelmista.

Original Sokos Hotel Pasila on ehdottomasti vaivattomin ja mukavin tapa kruunata joulun konserttivierailusi Hartwall Arenalle.

Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka Hartwall Arenan sisäänkäynnille.

Meille on helppo saapua niin bussilla, raitiovaunulla, kuin junallakin. Juna tuksuttaa läheiselle Pasilan asemalle kätevästi myös suoraan lentokentältä. Omalla autolla saapuville löytyy runsaasti pysäköintitilaa niin pihalta, kuin lämpimästä autohallistammekin.

Ennen illan konserttia illan tunnelmaan voi valmistautua esimerksi Ravintola Sevillan tai Bar Bölen herkuista nauttien. Pöytävaraus suositellaan tekemään jo huonevarauksen yhteydessä.
Konsertin jälkeen on mukava köllähtää mukavan pehmeään sänkyymme rentoutumaan, ja odottelemaan monipuolista ja herkullista aamiaista Pasilan tapaan.

Joulukuun konsertit aloittaa Haloo Helsinki kiertueen päättävällä hulluuden highway konsertilla 2.12.17
Joulukuun alussa on luvassa myös Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan tarjoilema karismaattinen elämys, sekä Suvi Teräsniskan takuulla tunteikas Elämäni ilta- konsertti. Legendaarinen Ultra Bra valtaa Arenan juuri ennen joulua, ja vuosi huipentuu Vain elämää- tähtien hittikarnevaaleihin 29.12 ja 30.12.